waski Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witam mam problemik rozsypal mi sie katalizator nie wiem czy wymieniac czy rozpruc i wyrzucic bebechy czy ma to jakis wpływ na spalanie i prace silnika
fierywolf Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jeśli usuniesz katalizatro to nawet bedzie mniej palił Katalizator troszke dławi wydech
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wywal go bez zastanowinia , oczywiscie ma wplywa na spalanie i prace motora tazke wywalaja :twisted:
fierywolf Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a tu coś ciekawego dla ciebie waski, http://www.tuningbaja.pl/?p=/1/4
fierywolf Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 niema za co Katalizatory to dosć ciekawa tematyka ( panuje w polsce mafia katalizatorów)
andi_a4 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja swój wywaliłem bo tak jak tobie sie rozleciał w środku i te resztki kata przytkały wydech no i autko osłabło ,ale po wyczyszczeniu chodzi jak dawniej :smile:
fierywolf Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 za kata można stumienice wtsawić :biggrin:
mark4 Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Też wywaliłem kata i została pusta obudowa , a co do strumienicy to kilku tłumikowców odradzało zakładanie do diesla tymbardziej do A4 gdzie kat jest krótki a rura powyginana ( można mieć kłopoty ze złączem elastycznym przy niedokładnym montażu)
Ogi Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Kurde ludzi sie nigdy nie naucza i nie doczytaja!! Nie instalowac zadnych strumienic nigdzie!!! Jak bedziesz ial szczescie to sie nic nie stanie ( na + tez nie ) a jak bedziesz mial pecha to ci sie spaliny cofna i bedzie bum. Strumienica to takie samo gowno jak magnetyzer wiec nikomu tego syfu nie polecajcie, lepiej wstawic normalny kawalek rurki lub maly tlumik.
poziek Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Zamiast kata - prosta rura - koniec tematu
Rekomendowane odpowiedzi