Skocz do zawartości
IGNOROWANY

katalizator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problemik rozsypal mi sie katalizator nie wiem czy wymieniac czy rozpruc i wyrzucic bebechy czy ma to jakis wpływ na spalanie i prace silnika :a4fan:

Opublikowano

Wywal go bez zastanowinia , oczywiscie ma wplywa na spalanie i prace motora tazke wywalaja :wink: :twisted:

Opublikowano

Ja swój wywaliłem bo tak jak tobie sie rozleciał w środku i te resztki kata przytkały wydech no i autko osłabło ,ale po wyczyszczeniu chodzi jak dawniej :smile:

Opublikowano

Też wywaliłem kata i została pusta obudowa , a co do strumienicy to kilku tłumikowców odradzało zakładanie do diesla tymbardziej do A4 gdzie kat jest krótki a rura powyginana ( można mieć kłopoty ze złączem elastycznym przy niedokładnym montażu)

Opublikowano

Kurde ludzi sie nigdy nie naucza i nie doczytaja!! Nie instalowac zadnych strumienic nigdzie!!! Jak bedziesz ial szczescie to sie nic nie stanie ( na + tez nie ) a jak bedziesz mial pecha to ci sie spaliny cofna i bedzie bum. Strumienica to takie samo gowno jak magnetyzer wiec nikomu tego syfu nie polecajcie, lepiej wstawic normalny kawalek rurki lub maly tlumik.

Opublikowano

Zamiast kata - prosta rura - koniec tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...