Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z montażem czujnika poziomu płynu spryskiwaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie ponieważ dołożyłem sobie FIS i chcialem sobie dołożyć czujnik poziomu spryskiwaczy żeby było jak powinno 

Ponieważ miałem już spryski na światła orginalnie ponieważ to wersja skandynawska 

I teraz jest problem taki że przeciągnąłem przewody jeden do masy drugi do licznika i Trzeba wpiąć w PIN numer 1 w liczniku i teraz mam pytanie

Ponieważ już mam tam jeden pin wpięty od czego on jest i jak to zrobić ?

A4 B6 1.8t Quattro 

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Jak nie masz czujnika poziomu płynu w zbiorniczku to pin 1 powinien być pusty dobrze patrzysz na te piny 

6821727100_1430330362.png

Edytowane przez nik23
Opublikowano

Dobrze patrzę czytałem

i widziałem  ten opis i nie które osoby mają również tam przewód i nie mają  dlatego wolę się zapytać czy jeśli dodam do niego to nie będzie problemu 

piny.jpg

Opublikowano

Ciekawe, Ja nie miałem. Ciekawe dokąd idzie. 

Opublikowano

PIN1 (niebieska wtyczka w zegarach) -> PIN 9 (do czarnej wtyczki w lewym słupku A) [pin męski - "szpileczka"] -> z gniazdka czarnej kostki PIN 9 [pin żeński] -> do czujnika F77 (musiał bym luknąć na fotki pod który pin ale tak naprawdę nie ma to znaczenia) -> wracamy do czarnej wtyczki PIN 10 [pin męski - "szpileczka"] -> z gniazdka czarnej kostki PIN 10 [pin żeński] -> do masy (można podpiąć się tuż nad zespołem wtyczek w słupku A)