Hubertus01 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2023 10 godzin temu, marcinch001 napisał(a): Dolną dokładkę dał bym black piano . no właśnie mocno nad tym się zastanawiam bo fajnie to wygląda nawet jest biała na forum z czarną listwą i lusterkami i chyba podłapie temat 1
Hubertus01 Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Opublikowano 25 Lipca 2023 Chwile wolnego czasu na urlopie udało się wykorzystać na zmianę tylnego znaczka na czarny połysk oaz na dolozenie oświetlenia tunelu 😉 W następnej kolejności oklejenie dolnej części przedniego zderzaka na black piano
Hubertus01 Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) Wpadły nowe koła zimowe na ten sezon, felga z A5 8.5j et 29 18' pomalowane na SHADOW CHROME z oponami GOODYEAR ULTRAGRIP 8 Niestety też z racji niskich temperatur pojawił się błąd świecy żarowej, niestety jedna jest z czujnikiem i jej cena to 480 zł pozostałe 3 szt. można kupić za niecałe 40zł/szt. ( BERU ) W czwartek czeka mnie wymiana Edytowane 21 Listopada 2023 przez Hubertus01
krzysiek_f Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 Do Opla Insignii idą podobne z czujnikiem cisnienia, cena 600+ i tam chyba ze 2 takie drogie trzeba.
Hubertus01 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Opublikowano 30 Kwietnia Mała aktualizacja 🤗 Czarne obudowy lusterek + czarna listwa w zderzaku....myślę że jest lepiej niż było 🤔 1
dekiel 13 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Przednie logo w grillu też daj w czarny połysk. 👍 1
lewiatan1989 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Czarna listwa w zderzaku robi robotę. 1
Hubertus01 Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja Rotor jak dla mnie najładniejszy szary co do znaczka hmmm waham się, ale chyba czarny za bardzo zleje się z atrapą
marcinch001 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Godzinę temu, Hubertus01 napisał(a): Rotor jak dla mnie najładniejszy szary co do znaczka hmmm waham się, ale chyba czarny za bardzo zleje się z atrapą Znaczek czarny dobrze wygląda . 1
lewiatan1989 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Co prawda przedlift ale dla porównania na białej budzie
Hubertus01 Opublikowano 7 Maja Autor Opublikowano 7 Maja czarna z czarnym ryjem mega wygląda 😁, biała według mnie trochę traci, ale kto wie, może upoluje na ali znaczek w śmiesznych pieniądzach i założę na próbę
marcin_o23 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja na zdjęciach może faktycznie się trochę zlewa ale na żywo jest dużo lepiej, też mam czarny emblemat w białej
Rekomendowane odpowiedzi