Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Kibicujemy katalończykom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W sory za głupie pytanie ale gdzie to leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W sory za głupie pytanie ale gdzie to leci http://neptyktv.unl.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W nie wiedziałem że Ty taki kibic jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a myślisz z czego żyje zakłady bukmacherskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a myślisz z czego żyje zakłady bukmacherskie albo W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a myślisz z czego żyje zakłady bukmacherskie pewnie że Barca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a myślisz z czego żyje zakłady bukmacherskie albo W akurat chodziło o W bo mi troche szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 narazie Barca nie moze znalezc sposobu na przebicie sie ja tam oglądam na sopcascie na n sporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 narazie Barca nie moze znalezc sposobu na przebicie sie ja tam oglądam na sopcascie na n sporcie zgadza sie...pewnie w 2 połowie przycisną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 nie gra Real, nie oglądam i nie wypowiadam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mnie coś przestała ta strona banglać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mnie coś przestała ta strona banglać dziala...odśwież :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mnie coś przestała ta strona banglać dziala...odśwież :gwizdanie: ;' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mnie coś przestała ta strona banglać dziala...odśwież :gwizdanie: ;' no to w takim razie chyba nie zapłaciłeś abonamentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mozecie mowic ze wynik jest najwazniejszy a nie styl, ale nienawidze takiego antyfutbolu jaki grala Chelsea :kwasny: no cóż 0:0 dzisiaj, oby jutro byly bramki i to po dobrej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Byłem w robocie ,no i dziś obejżę tylko 1 połowę :wallbash: MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no i szkoda tylko ze jedna brameczka, ale za to po dobrej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ja mam nadzieję że mimo wszystko Chelsea teraz zgniecie farse a w sobote Real ich upokorzy Hala Madrid! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi