Opublikowano 20 Lutego 20233 l W a4 B7 mam bi xeon skrętny. Jakiś czas miałem wymienione soczewki na te z B8. Zauważyłem że linie odcięcia świateł mijania nie są równoległe tylko mniej więcej takie jak na zdjęciu. Da się to wyregulować czy jest to wada soczewek?
Opublikowano 20 Lutego 20233 l Źle ustawiona przesłona, miałem to samo i musiałem korygować przy rozbiórce lamp. Edytowane 20 Lutego 20233 l przez Langista
Opublikowano 20 Lutego 20233 l 19 minut temu, Langista napisał(a): Źle ustawiona przesłona, miałem to samo i musiałem korygować przy rozbiórce lamp. Niewłaściwe spasowanie adaptera?
Opublikowano 21 Lutego 20233 l 13 godzin temu, george napisał(a): Niewłaściwe spasowanie adaptera? Ja akurat nie miałem adaptera bo drugi projektor pasował p&p a przesłona została stara, jedynie było krzywo spasowane wszystko bo minimalny luz chyba był na tym wszystkim.
Opublikowano 21 Lutego 20233 l 54 minuty temu, mapcio123 napisał(a): Trzeba rozklejać lampy ponownie? Nie wiem jak z lampami z B7, w ksenonie B6 dało radę wyjąć wszystko przez klapkę, musisz sprawdzić w necie, czy da radę to poluzować chociaż, wystarczy że będzie dostęp do klucza Torx żeby wyregulować.
Opublikowano 21 Lutego 20233 l podeślij zdjęcie linii odcięcia na ścianie, murze auto w odległości 4-5 metrów od ściany w b7 wyciąga się projektor przed przód lampy po zdjęciu klosza. ale projektor al z b8 jest skręcany,i pasuje p&p w miejsce starego w b7, ciężko cos tam źle złożyć. projektory te mają też regulacje konta pochylenia przesłony. da się regulować przez tył lampy bez jej rozklejania.
Opublikowano 21 Lutego 20233 l Odbłyśniki w dobrym stanie były? Projektory przedlift czy polift? Wygląda mi to na przesłonę: 057 zamontuj przesłonę ze swoich starych projektorów 154 Edytowane 21 Lutego 20233 l przez Gwerty
Opublikowano 21 Lutego 20233 l Autor Wizualnie wyglądały ok. Na 99% polift. Problem taki, że stare już sprzedane