Dibo Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Lepiej żeby keżor takich patentów nie zdradzał na forum
keżor Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Lepiej żeby keżor takich patentów nie zdradzał na forum tylko dach był uchylona a nie odchylony do góry tak że kij wsadziliśmy do środka i klamke pyk dwa razy i poszło . taki urok audi bo wiem że w vectrze mojego taty nie dało sie od środka za klamke otworzyć jak auto było zamknięte
Dibo Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 A mi chodziło właśnie o odchylenie do góry
keżor Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 A mi chodziło właśnie o odchylenie do góry to myśle że drewniany styl od miotły dałby rade , ale już nic nie pisze bo mnie za złodzieja weźmiecie po prostu raz sie kumplowi zatrzasnęły kluczyki i tylko takie narzędzie mieliśmy pod ręką
mA4ciek Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Dibo, chyba nie wiesz co piszesz z tą skórą bez klimy... Ja mam odłączoną sprężarkę i w słoneczne dni szukam cienia żeby mi się jajka nie ścięły po wejściu do samochodu.
keżor Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Dibo, chyba nie wiesz co piszesz z tą skórą bez klimy... Ja mam odłączoną sprężarkę i w słoneczne dni szukam cienia żeby mi się jajka nie ścięły po wejściu do samochodu. ale uchylony dach naprawde dużo daje , ja do tego mam jeszcze srebre auto to tak nie łapie słońca, ale jak zostawie uchylony dach w pełnym słońcu to da sie wejść praktycznie odrazu do auta.
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Dibo, chyba nie wiesz co piszesz z tą skórą bez klimy... Ja mam odłączoną sprężarkę i w słoneczne dni szukam cienia żeby mi się jajka nie ścięły po wejściu do samochodu. ale uchylony dach naprawde dużo daje , ja do tego mam jeszcze srebre auto to tak nie łapie słońca, ale jak zostawie uchylony dach w pełnym słońcu to da sie wejść praktycznie odrazu do auta. O to mi chodzi Poprostu jakaś cyrkulacja powietrza jest i nie ma takiego skwaru i duchoty po otwarciu drzwi. mA4ciek zostaw sobie auto na jakiś czas z zamkniętym a potem uchylonym dachem to poczujesz różnicę
SoMeS Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Macie racje ja to do siebie jak wejdę po dłuższym staniu na słońcu teraz to od razu szyby otwieram i się rozpędzam żeby wywiało tą duchotę bo powietrza nie idzie złapać... aż się boję pomyśleć co będzie jak wrzucę skórkę przy moim kolorze auta :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Mamy podobny kolor także nie bój się i wrzucaj Najwyżej będziesz miał wymuszony kolejny mod: szyberdach
SoMeS Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 a przyznam Dibo że szyber mi się marzy :gwizdanie: ale będę zmieniał podsufitkę to może wówczas o tym pomyślę
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Jak będziesz rezał szyber to odrazu zrób sobie carbonowy dach
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Wiele zależy od koloru i całokształtu samochodu jak jest zrobiony. Chociaż przyznam że przy naszych kolorach carbon może tak sobie wyglądać
SoMeS Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 w sumie tak ale mi się mimo wszystko carbony i matowe kolory w tych autach nie widzą... dobra spadam zmieniać zawias.. :>
mA4ciek Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Lepiej dorezać sobie klimatronik zamiast szyberdachu. W 1500zł można się zamknąć.
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Jakbym miał rezać climatronic to odrazu wrzuciłbym 1.8T albo 2.7BiT O quattro nie wspominam
michu93 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Jakbym miał rezać climatronic to odrazu wrzuciłbym 1.8T albo 2.7BiT O quattro nie wspominam ja bym najpierw jednak w klime topil kase
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Jakbym miał rezać climatronic to odrazu wrzuciłbym 1.8T albo 2.7BiT O quattro nie wspominam ja bym najpierw jednak w klime topil kase To nie o to chodzi. Tylko jak miałbym mu wkładać klimę to lepiej poszukać 1.8T z klimą i już całość zrobić.
Oleandro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Super autko! Bardzo mi sie podoba, napisz prosze jakie masz ET w swoich kolkach
Rekomendowane odpowiedzi