wristtech Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Witam, mam problem z elektryczna pompa wody w a4 b8 143km. Wtyczka skorodowala w środku wymieniłem ją ale nadal pojawią się błąd P261D00 wymieniłem też pompę na nową ale błędu nie da się skasować. Wtyczka ma 3 kable +,- oraz s jak podłącze 2 pierwsze pompa kręci po włączeniu zapłonu jak podepnę 3 to przestaję działać. Druga sprawa pojawił się błąd P101600 zawór obejściowy, nie mogę go skasować. Podpowie mi ktoś co mogę posprawdzać. Jutro jadę 900km trasy mam trochę obawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Błędy skasować można po usunięciu usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Błędy skasować można po usunięciu usterki. Taaak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 10 godzin temu, wristtech napisał(a): Druga sprawa pojawił się błąd P101600 zawór obejściowy, nie mogę go skasować. Podpowie mi ktoś co mogę posprawdzać. Jutro jadę 900km trasy mam trochę obawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 24 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ktoś pomoże ogarnąć ta pompę??? Potrzebuję info czy pompa działa cały czas czy np po uzyskaniu jakiejś temp, albo np po zgaszeniu auta. Co steruje ta pompa czujnik??? Gdzie znajduje się bezpiecznik??? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi