wicia1000 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam chwilę już walczę z tym błędem bo mam założoną świeżą instalację gazową. Wie ktoś może np dlaczego po przełączeniu na benzynę te banki nie idą w miarę równo ? Gość z vcds pokazał mi że np na pierwszym banku jest -5% a na drugim jest + 10 % dla przykładu momentami i może być powodem że jest check co chwila. Pomimo że gaz jest ustawiony wręcz bardzo dobrze nadal się pojawia ten błąd. Wie ktoś gdzie szukać przyczyny tych dużych różnic ? Dodam że przed założeniem gazu wymieniałem komplet świec i cewek na nowe. Kabel od Vcds-a mi padł i mam tylko delphi żeby coś zobaczyć. Nie wiem od czego tu zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Na benie nie masz takich rozjazdów? Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Godzinę temu, przem8 napisał(a): Na benie nie masz takich rozjazdów? No właśnie takie rozjazdy są na benzynie a gaz leci równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi