krzyskg Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Witam. Doradzi kto ? Kiedyś na vcdsie wyskakiwało niska sprawność katalizatora. Teraz zapalił się wkoncu check z tym bledem. Co robić? Emulator ? Jak nie to jaki katalizator.. czy może puszkę samą zrobić..Albo czyszczenie kata? Pacjent 2.0 ALT
Langista Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Po tylu latach, nie wiadomo czy ten katalizator przy czyszczeniu się nie wysypie.. najtaniej chyba wychodzi drugi katalizator z euro3 i po sprawie. 1
krzyskg Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Jak długo mogę tak jeździć? Czy ten się nada ? allegro.pl ALLEGRO.PL Jak nie to wskażesz linkiem ?
Łukasz13 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Na zamiennikach kata nadal bedziesz miał błąd, emulator albo usunać błąd z softu.
krzyskg Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 allegro.pl ALLEGRO.PL A to będzie dobre ?
Elhape Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 3 godziny temu, krzyskg napisał(a): Jak długo mogę tak jeździć? Co najmniej do przeglądu Albo i dłużej jak nie zauważą. Nic się bardziej nie popsuje.
krzyskg Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 15 minut temu, Elhape napisał(a): Co najmniej do przeglądu Albo i dłużej jak nie zauważą. Nic się bardziej nie popsuje. Czyli emulator nie zaszkodzi ? Nic się silnikowi nie stanie ? A co o tym powiesz ,? allegro.pl ALLEGRO.PL
Elhape Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Nie zaszkodzi ale czy pomoże to nie wiem, montowałem 2 razy i nigdy nie zdało egzaminu. Błąd niesprawny katalizator daje druga sonda (za katalizatorem) ona nie wpływa na pracę silnika. Co do zamiennika katalizatora to wszędzie piszą, że po montażu i tak wywala błąd, że niesprawny ale osobiście nigdy nie montowałem więc nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości. Patrząc na komentarze z allegro ludzie chwalą więc jak by jednak działał Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Elhape
Pieterb Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Kolega nie podał konkretnego nr błędu, ale jak 16804 zdaje się, bo sam miałem. To nie zawsze oznacza uszkodzenie kata, radzę poczytać i posprawdzać bo po wydasz kasę a błąd dalej będzie. Już o tym pisam zresztą.
krzyskg Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Niska wydajność kata pisało. To chyba błąd p0420 Będę montował emulator
Rekomendowane odpowiedzi