adrianekxxxx Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 Witam, czy dokładka od pakietu S line będzie pasować do zwykłego zderzaka zastanawiam się nad tym bo nie powiem miałem drobną kolizję i mam możliwość kupienia dokładki od sline i czy to jest sens w ogóle sie w to bawic czy lepiej kupić zderzak z silne parę zdjęć przykładowe co się wydarzyło
ama11deus Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 Będzie pasowac, trzeba będzie tylko troche dociąć niektóre zaczepy. Ja dokładałem s-line po podobnej kolizji jak ty Moim zdaniem lepiej kupic sama dokladke, pomalowac i zaoszczedzić kilkaset złotych.
adrianekxxxx Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Opublikowano 4 Maja 2023 19 minut temu, ama11deus napisał(a): Będzie pasowac, trzeba będzie tylko troche dociąć niektóre zaczepy. Ja dokładałem s-line po podobnej kolizji jak ty Moim zdaniem lepiej kupic sama dokladke, pomalowac i zaoszczedzić kilkaset złotych. No własnie koszto to około +- 500 zł a nie jak cały zderzaka okolice 1500 plus lakierowanie
adrianekxxxx Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Opublikowano 4 Maja 2023 11 godzin temu, ama11deus napisał(a): Będzie pasowac, trzeba będzie tylko troche dociąć niektóre zaczepy. Ja dokładałem s-line po podobnej kolizji jak ty Moim zdaniem lepiej kupic sama dokladke, pomalowac i zaoszczedzić kilkaset złotych. zakładałeś tą dokładkę czy inna a i jak z kratkami ? allegro.pl ALLEGRO.PL
ama11deus Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 2 minuty temu, adrianekxxxx napisał(a): zakładałeś tą dokładkę czy inna a i jak z kratkami ? allegro.pl ALLEGRO.PL Dokładnie taka kupiłem, kratki musisz kupić, albo wyciąc sobie z siatki honeycomba. allegro.pl ALLEGRO.PL
adrianekxxxx Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Opublikowano 4 Maja 2023 18 minut temu, ama11deus napisał(a): Dokładnie taka kupiłem, kratki musisz kupić, albo wyciąc sobie z siatki honeycomba. allegro.pl ALLEGRO.PL a mozesz pokazać jak to wgląda.
ama11deus Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) 12 minut temu, adrianekxxxx napisał(a): a mozesz pokazać jak to wgląda. Nie docinalem jeszcze kratek, bo nie mialem czasu, ale sama dokladka + kratka srodkowa z a6 c5 tak wyglada. Jak chcesz czekać to pod koniec tego miesiaca bede malowal ten zderzak i robil kratki, to wtedy moge pokazac. Edytowane 4 Maja 2023 przez ama11deus
mirasekvip Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 może u tego gościa, znajdziesz coś ciekawego Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl WWW.OLX.PL OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu...
Rekomendowane odpowiedzi