ariel Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Witam proszę o analizę logów narazie statyczne i basic robione pierwszy raz trochę się uczę jak coś nie tak to Statyczne 000 001 003 004 007 013 014 018 023 Basic 000 003 011
spanky Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 termostat kat synchronizacji ... przy logach dynamicznych podpisz kazdy wklejony log która grupa [zeby bylo łatwiej] !!!! p.s w tych takze prosze o podpisanie logow.
ariel Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Opublikowano 1 Maja 2009 Dzięki czyli tak termostat do wymiany a co z tym kątem Czy możecie mi napisać czemu termostat i co z tym kątem autko zachowuje się nie żle
spanky Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Dzięki czyli tak termostat do wymiany a co z tym kątem Czy możecie mi napisać czemu termostat i co z tym kątem zachowuje się nie żle napisalem Ci co jest nie tak ... dokladny opis usterek poznasz uzywajac opcji wybacz ale nie chce mi sie pisac poraz n-ty tego samego ...
ariel Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Czy to jest grupa 004 pozycja 4 powinna pokazywać około "0" ja mam 1.6-0.5 czemu to tak skacze? napinacz? ale pasek wymieniałem rok temu czy spaprali? Wiem już jak to można skorygować ale czy warto ruszać?[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 20:10_________________________________________________Termostat wymieniony teraz raczej ok ? Nie wiem czemu przy takiej temperaturze dolny wąż od chłodnicy który idzie do termostatu jest zimny? Grupa 007
spanky Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Czy to jest grupa 004 pozycja 4 powinna pokazywać około "0" ja mam 1.6-0.5 czemu to tak skacze? napinacz? ale pasek wymieniałem rok temu czy spaprali? Wiem już jak to można skorygować ale czy warto ruszać?[br] czy warto to sie okaze po dynamicznych ... [ale lepiej jak jest ~ 0] teraz widac ze termostat jest zdrowy ...
ariel Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Ok dzięki ale czemu ten wąż jest zimny przy takiej temperaturze? A dynamiczne już nie długo. Badam teren gdzie będzie dobrze takli test wykonać bo potrzebne jest kawałek prostej
Rekomendowane odpowiedzi