Miecio011 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć na podstawie tego auta Używane Audi A4 - 59 900 PLN, 249 812 km, 2013 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Czarny, Diesel, 177 KM, 1 968 cm3 czy jest tutaj oryginalny s line czy dokładany kod E0A wskazuje na to że niby dokładane ale z drugiej strony są kody takie jak WSP WQS PQD . Z góry dzięki , dorzucam pdf z wyposażeniem. WAUZZZ8K1EA006606.pdf
Hugo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Fabryczny pakiet S-line. Zewnętrzny i wewnętrzny.
Miecio011 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) @Hugo Mógłbyś mi opisać z czego to wynika , żebym następnym razem nie musiał marnować twojego czasu Jakie kody odpowiadają za to ze jest fabryczny zewnętrzny jak i wewnętrzny. Z Góry dzięki Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Miecio011
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 7 minut temu, Miecio011 napisał(a): @Hugo Mógłbyś mi opisać z czego to wynika , żebym następnym razem nie musiał marnować twojego czasu Jakie kody odpowiadają za to ze jest fabryczny zewnętrzny jak i wewnętrzny. Z Góry dzięki A może by tak przejrzeć podwieszone tematy, tam jest wszystko
Miecio011 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 @H4mm3RCzytałem ten artykuł, lecz nie dawało mi spokoju to czy auto fabrycznie z tym wyjechało czy był dokładany . Więc wolałem się upewnić a jestem dość nowy w tym temacie. A informacje czy auto wyjechało w 2x s-line tak jak w tym przypadku znajduje się raczej specyfikacji wyposażenia więc przyszłościowo chciałem się dowiedzieć jakie kody są za to odpowiedzialne. Aby wiedzieć że auto wyjechało w takim stanie fabrycznie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi