egon47 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Pojawił się pomysł kupna drugiego samochodu na weekendowe przejażdżki musiała być Vka i niebieska. AUDI A4 B6 cabrio Silnik 2.4 V6 170KM kolor LZ5G Wyposażenie Kremowe kubełkowe elektryczne grzane skory bose zawias 1be trojramienna kiera Grille przod z S4 Plany Doprowadzić auto jak do najlepszego stanu i zmienić lampy przednie na ori. Edytowane 15 Czerwca 2023 przez egon47
Mukade93 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 znajomy srodek , czy w kratkach nawiewu deski rozdzielczej po bokach masz moze glosniki? bo u mnie sa pelne maskownice a ponoc w cabach tam jakies glosniki byly
egon47 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2023 W dniu 11.06.2023 o 21:15, Mukade93 napisał(a): znajomy srodek , czy w kratkach nawiewu deski rozdzielczej po bokach masz moze glosniki? bo u mnie sa pelne maskownice a ponoc w cabach tam jakies glosniki byly Sprawdziłem dzisiaj tak mam tam głośniki ale nie wiem czy miale wszystkie czy te z Bose 1
egon47 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Niebyłbym sobą jak bym nie zaczal od felg jakieś tam zakupy ? Edytowane 13 Czerwca 2023 przez egon47
jedrekx Opublikowano 14 Czerwca 2023 Opublikowano 14 Czerwca 2023 ajajaj uwielbiam B6 Cabrio w tym kolorze ❤️ wymień sobie tylną dokładnę na S4 B6 (ta sama co z B7 Cabrio S-line), będzie o niebo lepiej
egon47 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 godzinę temu, jedrekx napisał(a): ajajaj uwielbiam B6 Cabrio w tym kolorze ❤️ wymień sobie tylną dokładnę na S4 B6 (ta sama co z B7 Cabrio S-line), będzie o niebo lepiej Twoją właśnie mam w pamięci i się będę nią inspirował na bank wpadnie dokladka z B7 bo z zewnątrz chce ją zrobić na S4 ?
jedrekx Opublikowano 15 Czerwca 2023 Opublikowano 15 Czerwca 2023 to żeby jeszcze było full S4 to kratki halogenów są do wymiany jak miałem swoje to pamiętam, że nowe nie były jakimś super kosztem. ja u siebie po prostu nie zdążyłem wymienić ?
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Opublikowano 31 Lipca 2023 Powoli do przodu mechanicznie cabrio ogarnięte w 100% wiec można powoli się za mody brac na przód wpadły ori lampy i letnie koła.
egon47 Opublikowano 22 Września 2023 Autor Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) Przy cabrio cały coś się coś działa zakupione zarowki ledowe na przód. Na tył kompletuje czesci lampy kupione z B7 i dokladka z S4 ale czekają za założenie. Jakieś tam dwie szybkie foty jak się prezentuje Edytowane 22 Września 2023 przez egon47 2
MarioR34 Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 Beautiful color on beautiful car , but i think because a color you should buy silver wheels not black , the shinier, the better . I thing i never seen b6 cabrio with that combination of colors , inside was always black or red , something with dark colors . What is ORI , company name or ? I wish you counties happy kilometers with it .
A4b6quattro Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 Gratulacje zakupu Ładnie się prezentuje ,w tym niebieskim kolorze ,wewnątrz również .Kiere dał byś multi ,radyjko 2din i było by idealnie .Koło robi robote.
egon47 Opublikowano 25 Września 2023 Autor Opublikowano 25 Września 2023 W dniu 22.09.2023 o 23:16, MarioR34 napisał(a): Beautiful color on beautiful car , but i think because a color you should buy silver wheels not black , the shinier, the better . I thing i never seen b6 cabrio with that combination of colors , inside was always black or red , something with dark colors . What is ORI , company name or ? I wish you counties happy kilometers with it . Thank you very much, the product is really cool and rare. I'm thinking about the final color of the rims, but next year will show. Ori short for Original W dniu 23.09.2023 o 13:45, A4b6quattro napisał(a): Gratulacje zakupu Ładnie się prezentuje ,w tym niebieskim kolorze ,wewnątrz również .Kiere dał byś multi ,radyjko 2din i było by idealnie .Koło robi robote. Tylko w sumie dla koloru ja kupiłem i że Vka pod maską i jakoś mnie urzekła. Środek narazie zostaje taki jak jest chce najpierw wizualnie ja doprowadzić do fajnego stanu 😉 1
egon47 Opublikowano 1 Czerwca Autor Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Cabrio zostalo prawie całe pomalowane na nowo usunięte rysy z karoseri Edytowane 1 Czerwca przez egon47 1 1
egon47 Opublikowano 4 Czerwca Autor Opublikowano 4 Czerwca W dniu 14.06.2023 o 15:56, jedrekx napisał(a): ajajaj uwielbiam B6 Cabrio w tym kolorze ❤️ wymień sobie tylną dokładnę na S4 B6 (ta sama co z B7 Cabrio S-line), będzie o niebo lepiej Wpadły lampy z B7 na tył i dokladka S4 😇
egon47 Opublikowano 4 Czerwca Autor Opublikowano 4 Czerwca Godzinę temu, morelo napisał(a): Lecisz na zlot w ten weekend? A gdzie jest jakiś zlot ?
morelo Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 8 czerwca święto A4 Cabrio ale rozumiem że nie jesteś na grupie w takim razie skoro nie wiesz🙂 Edytowane 4 Czerwca przez morelo
egon47 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada Takie tam przed zimowym snem fotki 🙂 a na wiosnę wpadnie nowy dach i będzie prawie koniec z modami 😇 1
Rekomendowane odpowiedzi