Dawid1608 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Siemka mam problem od dłuższego czasu samochód traci moc na komputerze występuje błąd uszkodzonego przepływomierza lub zwarcie na masie kupiłem nowy przepływomierze błąd nadal występuje dodam ze po odłączeniu przepływomierza samochód nadal nie mam mocy , wszystkie wężyki od turbo sprawdzone przewody tak samo już nie wiem w czym moge szukać
Langista Opublikowano 27 Czerwca 2023 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Przepływomierz jakiej firmy? Numery dokładnie takie same? Skąd kupiony?
Dawid1608 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2023 3 minuty temu, Langista napisał(a): Przepływomierz jakiej firmy? Numery dokładnie takie same? Skąd kupiony? Bosch kupiony po numerach starego kupowany w sklepie motoryzacyjnym
Langista Opublikowano 28 Czerwca 2023 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Pokaż jakie wartości ta przepływka pokazuje.
Dawid1608 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 minut temu, Langista napisał(a): Pokaż jakie wartości ta przepływka pokazuje. Właśnie przepływka pokazuje 0mg i to nowa jak i stara
Langista Opublikowano 28 Czerwca 2023 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Sprawdź kostkę i wiązkę do niej, coś musi być z połączeniem nie tak.
Rekomendowane odpowiedzi