re4lity Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Mam takie pytanie przedni i tylni zderzak podejdzie bez większej rzeźby do a4 b7 wiem że w rsie są większe nadkola ale to chyba nie jest jakiś problem ?
marcin j Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 W rs4 nadkola są wypchane i tu jest właśnie najwiekszy problem
malik Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Nie da się zamontować tylko zderzaka. Całe nadwozie jest poszerzone. Żeby to jakoś wyglądało to trzeba wymienić praktycznie wszystko. Tylne błotniki, drzwi, przednie błotniki, przedni zderzak. Nie obejdzie się bez cięcia i spawania oczywiście. Sprawa raczej droga
re4lity Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Musze koleszki sie zapytać w zwykłym b7 pozakładał zderzaki od rs4 i wszystko glac wygląda muszę sie go zapytać jak to zrobił
GRazny Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Musze koleszki sie zapytać w zwykłym b7 pozakładał zderzaki od rs4 i wszystko glac wygląda muszę sie go zapytać jak to zrobił no to czekamy na info... bo sam jestem ciekaw...
Cuber Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 hmmm zderzaki poszły pod modyfikacje innego wyjścia nie ma :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Nie wiem, czy to taki glanc To tak, jak seria ze znaczkami s-line. Niby fajnie, ale jakoś smak ''zaginął''
GRazny Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Nie wiem, czy to taki glanc To tak, jak seria ze znaczkami s-line. Niby fajnie, ale jakoś smak ''zaginął'' no trafnie to ująłeś...
Flyer Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Musze koleszki sie zapytać w zwykłym b7 pozakładał zderzaki od rs4 i wszystko glac wygląda muszę sie go zapytać jak to zrobił Moze to zderzaki z S4 jednak?
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Musze koleszki sie zapytać w zwykłym b7 pozakładał zderzaki od rs4 i wszystko glac wygląda muszę sie go zapytać jak to zrobił Moze to zderzaki z S4 jednak? albo z DTM
re4lity Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 No i wszystko jasne nie spojrzałem dokładnie ma on takie zderzaki jak na tym aucie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8538428 ciut podobne do rs4 ale jednak są od s4 i takie też trzeba zamontować jednak z tego co widzę to u nas w PL mało wychodziło aut z takimi zderzakami w s4 bardziej przypomina s4 zderzak z s-line .. Zderzak który jest w linku na aucie podejdzie do auta ?
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 no to jest właśnie zderzak z wersji DTM PS.a zderzak S4 różni się od S-line tylko grillem
Dibo Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no to jest właśnie zderzak z wersji DTM Trafić DTMa i to jeszcze w dobrych pieniądzach :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Na ebay za 2500 przód i 2500 tył jednyny mankament przedniego zderzaka to brak przeciwmgłówek.
marcin j Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Na ebay za 2500 przód i 2500 tył jednyny mankament przedniego zderzaka to brak przeciwmgłówek. prawda, ale widzialem dtm i gosc zalozyl sobie halogeny za kratkami
variocustoms Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 "It make no sense" jak to mówią angole.
marcin j Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Świecić będą. Rzecz jasna, że kratki je przysłaniają , ale czy będzie to mieć wpływ na jakość oddawanego światła , ba nawet policyjne wozy czasem światła mijania mają przysłonięte siatką ochronną więc podejrzewam , że jest to zgodne z prawem EOT
variocustoms Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Hmm, twój wybór ale jak już coś robić to z rozsądkiem.
Rekomendowane odpowiedzi