130dzi0 Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Witam, posiadam audi a5 2008 i tak jak na zdj. mam problem z nie palącymi diodami led w klapie, ostatni rząd też się nie świeci w drugiej części lampy. Sprawdziłem wtyczki i wszystko jest ok, jutro zmierzę napięcie przy wtyczkach. Ktoś może miał taki problem jak ja i coś podpowie. (pierwsze 4 rzędy działają, słabo widać na zdj.)
Muskel1 Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Wymontuj lampę, sprawdź czy wilgoć/woda się do niej nie dostała. Być może była już rozbierana i ktoś coś w niej pokombinował. Zamień lampy stronami, jak błąd powędruje z lampą na drugą stronę, to problem leży w lampie a nie w jej zasilaniu.
Tomnik Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Co prawda nie jest to A5 ale mając na uwadze rocznik Twojego auta, "technologia" wykonania obwodu led w lampie, mniemam taka sama/podobna : Audi A6 C6 (4F) Avant (Kombi) Światła tylne LED słabo świecą - Forum Audi A6 / A7 Klub Polska A6KLUB.PL Witam! otwieram temat zeby pomóc tym którzy maja problem standardowy w tym modelu Audi a6 c6 4f z tylnymi swiatłami led,mianowicie zarzą sie lub słabo swiecą,Wi
Rekomendowane odpowiedzi