Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zamontowałem kierownicę,z multi funkcja, tempomat, manetke od fisa. Aktywowałem wszystko przez vcds. Czujnik skrętu, tempomat, fis wszystko działa. Ale nie działa sterowanie z kierownicy wyrzuca błąd komunikacji. Na radiu również jest ten błąd. Wymieniłem taśmę kierownicy, ale nie pomogło. Klakson działa, air bag również nie wyrzuca błędu. Nie działa podświetlenie Błędy Kod błędu 01426 jednostka obsługi kierownicy e221 brak komunikacji Radio audi connect 2 z cd
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Może pomoże ⤵️ http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01426
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 A tu jest ok ⤵️😁 16-Steering Wheel * 0?xxx: Kierownica - 0 = standardowa (bez multifunkcji) - 1 = kierownica trójramienna (sportowa) - 2 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia - 3 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/telefonu - 4 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/telefonu/głosem - 5 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/głosem
Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Tak, moduł jest z q Czy wiązka do poduszki, z a6 c6 może stanowić kłopot. Wyglądała tak samo? Kodowanie jest zrobione pod kierownicę W radiu również, ale tutaj mogłem popełnić błąd, ale wątpię
Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Tak, moduł jest z q Czy wiązka do poduszki, z a6 c6 może stanowić kłopot. Wyglądała tak samo? Kodowanie jest zrobione pod kierownicę W radiu również, ale tutaj mogłem popełnić błąd, ale wątpię Nie działa test, zero reakcji w vcds, podświetlenie, głośniej, ciszej
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Może w tej twojej wiązce od multi, piny idą inaczej, jak nie ma podświetlenia również. Gdzies był temat różnice w wiązkach multi, z a3 8p ,a4b7 ,a4 b8 a6c6.
Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 W teorii numer był ten sam, chciałbym to potwierdzić, nie chce znowu wydać kasy, jak na taśmę na kierownice
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Sprawdź jeszcze ,czy może jakiś pin ,czy kabelek w wiążące nie jest przerwany.
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Tu poczytaj, co niektórzy mieli ten sam problem,co u ciebie⤵️
Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 W teorii numer był ten sam, chciałbym to potwierdzić, nie chce znowu wydać kasy, jak na taśmę na kierownice
Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Chyba znam problem, taśma od kierownicy, kupiłem, nowa bez literki a. Jaki powinien być numer, czy taka będzie pasować? allegro.pl ALLEGRO.PL
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Też teraz o tym myślałem Taśma 4E0953541 z końcówką A B lub E
A4b6quattro Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 7 minut temu, Kerim97 napisał(a): Chyba znam problem, taśma od kierownicy, kupiłem, nowa bez literki a. Jaki powinien być numer, czy taka będzie pasować? allegro.pl ALLEGRO.PL Będzie ok.
Kerim97 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Jeszcze mam jeden problem odnośnie fis. Zapaliły mi błędy od spryskiwaczy, chyba nie mam czujnika płynu Światła, przez ledowe pozycyjne da coś się z tym zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi