Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor 24 minuty temu, A4b6quattro napisał(a): Zawsze da radę ? to pewnie jest radio concert 1? Tylko jak? Radio z jakiegoś renault master chyba
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Mogłeś szybciej napisać co to za radio, albo zdjęcie też frontu dać ,a ja tu się głowie
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Nie podłączysz go. Potrzebuję zewnętrznego wyświetlacza i pewnie jeszcze jakiś gratów.
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor 47 minut temu, Rob@k napisał(a): Nie podłączysz go. Potrzebuję zewnętrznego wyświetlacza i pewnie jeszcze jakiś gratów. Nie wiem o jakim wyświetlaczu mówisz ale w aucie jest wyświetlacz
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor Godzinę temu, A4b6quattro napisał(a): Mogłeś szybciej napisać co to za radio, albo zdjęcie też frontu dać ,a ja tu się głowie Czyli nic z tego ?
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nic z tego. Dobrze, że radio za darmo dostałem ?
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor A jakieś inne radio z wejściem na USB czy nic do tego nie dopasuje?
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor 33 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Do jakiego samochodu? Citroen C4 2007 rok
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Włożyć pewnie można prawie każde nie OEM, ale w 100 % zintegrować z obecnym tam systemem pewnie nie da rady, bo z tego co widziałem, wyświetlacz jest na desce środkowej a nie panelu radia. Zapytaj na forum Citroen, tutaj jesteś na niewłaściwym forum.
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Autor Forum może nie to ale jak się ktoś zna to powinien pomóc, jesteśmy w dziale na każdy temat więc myślę, że tu też można o tym pogadać ?
Opublikowano 17 Sierpnia 20232 l Ogólna znajomość nie wystarczy, bo każdy producent stosuje swoje własne systemy. Protokoły komunikacji CAN są także inne, więc to, że jakieś tam radio Panasonic w pełni można zintegrować w Audi nie oznacza, że w Citroen będzie tak samo.