borekorneta Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Po wystawieniu alusów słychac dziwne skrzypienie w lewym kole ale wczesniej na zimówkach nie było zadnego problemu ??? Czy to jakas powazna usterka i jak to wyeliminowac bo strasznie skrzypi przy skrecaniu w miejscu i przymałych predkosciach.
Gość Goodspit Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Skrzypi czy "terkocze" U mnie przy ruszaniu ze skręconymi kołami taki dziwny dźwięk się wydobywał i okazało się że to przegub był winny... Ale tutaj to nie wiem, z esztą zawieszenie a4 to temat rzeka
wojtas-audi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jak skrzypi to moga byc te gumowe tulejki w wahaczach Czesto tak sie dzieje np po myciu, gdy syf sie tam dostanie, najlepiej strzykawką WD-40, powinno pomoc - jesli to to, sprawdz, np gdy auto stoi naciskaj przod i czy tez bedzie skrzypiec
borekorneta Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 znajomy mi jeden powiedział ze to moze byc jakas guma ze jak deszcz popada to przestanie skrzypiec [ Dodano: 06-04-2007, 12:27 ] problem rozwiazany zakupiłem strzykaeke z igła dla byka zaczerpnełem oleju i wstrzyknełem w sforzen i przestało skrzypiec.
gredi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jak to skrzypienie w przednim kole takie coś takiego jak guma to są to wahacze!!Miałem podobnie... Zwłaszcza przy hamowaniu przy małych prędkościach!!
adadur Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Poproś kogoś do pomocy by namierzyć skad skrzpi
Rekomendowane odpowiedzi