Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"B6 AVF Avant Quattro #Projekt Full 2x Sline # Kiera Multi S-Line b7 Cabrio # Gwint MTS # Brakes 320 # Bluettoth # GPS Navi .# Bose # Fotochrom skł. lustra Memory # CLH Xenon # Grzana kanapa # Ulter100mm # Fmic # Downpipe 2.75" # Turbo Hybryda GTB 1756

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No ładnie to wygląda. Nie którzy robią  przyciski, z a3 ale te z b8 bardziej mi się podobają?

Zawartość dodana 6 minuty później

Dziś  walcze z instalacją nową pod fotochromy  od @kaju trochę rozbieranie jest?ale będzie pożądanie zrobione, bo ta moja instalacja byla ,ala nie tak zrobiona jak trzeba.Wpadnie też nowy włącznik?

20231105_130554.jpg

20231105_130539.jpg

20231105_130608.jpg

20231105_133304.jpg

20231105_130634.jpg

20231105_133323.jpg

20231105_143906.jpg

20231105_130514.jpg

20231105_133334.jpg

20231105_130532.jpg

Zawartość dodana 9 minuty później

?

Zawartość dodana 12 minuty później

No ogarnięte 7h dłubania, ale warto było,jak zawsze?

20231105_184958.jpg

20231105_164420.jpg

20231105_164343.jpg

20231105_164355.jpg

Zawartość dodana 16 minuty później

Zawartość dodana 59 minuty później

Przyszły dziś moduły od kolegi @kkam ,do składania rozkładania lusterek z pilota,w wersji Full opcja. 

-Składanie rozkładanie z pilota

-Składanie z pilota ,rozkładanie po zapłonie

-Opcjonalnie opuszczanie prawego lustra "To już mam z titl i pamiecią.

-Podłączenie ledów w lusterkach

-Podłączenie pod CLH

W weekend montaż ?

20231108_103056.jpg

20231108_103209.jpg

Edytowane przez A4b6quattro

Opublikowano

Gratuluję zapału i życzę powodzenia i radości z jazdy:ok2:

Opublikowano

Very , very  nice , so you did just buy installation for photochromic mirror   and it was plug and play  or ?

I have a photochromic mirror  (inside) ,  but my car  dont have it from factory , also have , 14 pin photochromic mirror  , but nothing installed :D

Opublikowano
  • Autor

Dzięki @dayd_4:thumbup1:

@MarioR34Thank you. Yes, I bought a ready-made installation from a friend from the Forum @kaju. Everything is plug and play. You have to buy the same installation as I installed and you will also have external mirrors for photochrom. There is a bit of work, but I like such work.

Zawartość dodana 16 minuty później

Było troche  czasu dziś, to zmieniłem materiał w podłokietniku,z alcantary na czarną.Został mi materiał, z podsufitki?

20231108_143922.jpg

20231108_144220.jpg

20231108_135749.jpg

20231108_150524.jpg

20231108_150512.jpg

20231108_140756.jpg

Zawartość dodana 50 minuty później

@MarioR34It's not a big expense ? I'll give you a link to who I got it from ⤵️

https://allegro.pl/oferta/wiazka-lusterek-fotochrom-do-audi-a4-b6-6-pin-13694067532

Opublikowano

Thank you for the link , i did buy  from them .  Arm rest looking good ,  i think that is pretty easy , but headliner , uff i would not  mess  with it like you ?

Opublikowano
  • Autor

Thank you @MarioR34 making the ceiling wasn't that difficult. I'm waiting for new buttons in the tunnel and a business card holder from the American version.

Opublikowano
  • Autor

Wpadły fajne detale w tunel , w wersji Us-a.Wizyownik oraz, panel z przyciskami airbag off? Zawsze coś się zmieni wizualnie? Bede musiał tą  kontrolke podłączyć,bo narazie mam w lampce podsufitki.

20231116_124438.jpg

20231113_121211.jpg

Opublikowano

Gdzie dorwałeś ten przełącznik do świateł ? Działa Ci dobrze funkcja AUTO ? 

JA zabrałem się za przeróbkę swojego oryginalnego na chrome wdg. jakiegoś manuala ale nie udało mi się wypiąć zatrzasku pokrętła i uszkodziłem to i finalnie poszedł na śmietnik. \

Kupiłem nowy z zamiennika i po kilku tygodniach wszystko zaczęło świrować 

Raz światła drogowe działają tylko na auto a raz trzeba dać na mijania normalnie. 

DRL działa tylko po zapłonie a w jeździe gaśnie. CLH tylko dobrze działa. Wszystko po wymianie przełącznika na zamiennik SKV 

Opublikowano
  • Autor

@DarekS4 ja kupiłem na OLX ori.z b7 z końcówką D za 50 zł, i z a3 8p też za 45zł.Mój działa wszystko hula Ja jak się zbierałem za to to tylko z b7 rościołem ten przełącznik "pokrętło" i w środku śrubokrecikiem podważałem, wciskałem takie zatrzaski tego pokrętła i wyszedł.Włożyłem nowy pokŕetło, i to tyle.Jest też filmik,jak całkowicie rozebrać,i złożyć ten przełącznik.Ja zrobiłem jak ponizej⤵️

Opublikowano
1 godzinę temu, DarekS4 napisał(a):

Kupiłem nowy z zamiennika i po kilku tygodniach wszystko zaczęło świrować 

Raz światła drogowe działają tylko na auto a raz trzeba dać na mijania normalnie. 

DRL działa tylko po zapłonie a w jeździe gaśnie. CLH tylko dobrze działa. Wszystko po wymianie przełącznika na zamiennik SKV 

tak sobie czytam te różne tematy i jeżeli chodzi o zamienniki SKV to wychodzi na to że oni chyba wszystko robią do pupy...  ale w sklepach to 5 gwiazdek.... ostatnio czytałem jak facet wstawił zamek drzwi SKV, efekt podobny do Twojego najpierw po jakimś czasie krańcówka otwarcia poszła na emeryturę, aż po finał nie zamyka w ogóle....

Opublikowano

przełączniki leżą mi z b8 tez a przełącznik z chromami mam z a6 c6 

Teraz tylko i tak musze kupić nowy przełącznik nalepiej ori żeby mi to działało jak należy. 

Opublikowano
  • Autor

Ja brałem chromowane pokrętło dla tego z a3,ponieważ pasuje idealnie. Niektórzy brali właśnie z a6c6 ,skody czy jetty, ale coś tam idealnie nie pasowało podobno ,bo był bardziej do środka wyciśnięty niż obwódka.Sam przełącznik to tylko z b7 z końcówką D.

Opublikowano

I like it how that buttons look , what is the part number of these two items

20231113_121211.jpg

Maybe you should buy also  lighter that flips , and change a cooler to mach your interior trim  , like this :D

PRNT.SC

Captured with Lightshot

I did return the lighter for repainting again because i did tell him , paint the wholl thing ,no need to bother with this line  and its prettier , firs thing he did is paint the lighter and sand it to see the line black :D , omg , haha ,

And you can see the line  just fine when all thing is painted , actually its a hydrographic . :D

For the  light switch i bout mine from the AliExpress long time ago , you can buy chrome  one  , black one like oem , but there is  no crome one  with auto function , and it works just fine .

Opublikowano
  • Autor

@MarioR34 It looks better than the previous set. I don't know the OEM number, I was looking for it based on appearance.My lighter rotates, but I always have it in this position:).

Opublikowano

Ładna sztuka?,widzę że nakręciłes się na "korki"mocy?portfel wymieciony

Edytowane przez rrrudy25

Opublikowano
  • Autor

Dzięki ? Ja tam lubię ,dodać jakieś  detale?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj zakupiłem  koła na zimę , parametry  Jx7.5 18 225 40  Et 45 założy sie dystanse , i będzie ideolo? Zdjecia z aukcji.W  Środę będą  to się na dniach założy Zastanawiam się ,czy by nie kupić na Lato  takich samych,  ale czarnych tylko 19 j8,5 Et 35.:kox:

alutc2.jpg

alutec1.jpg

alutec3.jpg

alutec.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe koło założone, nawet dobrze to wygląda ? 

20231230_080650.jpg

20231218_162623.jpg

Edytowane przez A4b6quattro

Opublikowano

Jest klawo. ?

Przeleć szprayem MOTIPA do ściemniania lamp boczne kierunki bo się odznaczają.

Opublikowano
  • Autor

Myślałem o tych kierunkach ciemnych dynamicznych ,może ktoś zakładał u siebie?