alf Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 (edytowane) Na liczniku wskaźnik nie pokazuje temperatury silnika, na klimatroniku pokazuje. Co może być przyczyną? Wymienić licznik czy da się to jakoś ogarnąć? Edytowane 1 Października 2023 przez alf
Langista Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 Silniczek padł w liczniku, typowa usterka w B5.
Banan Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Jak masz vcds/ vag to zrób test zegarow czy działa wskaźnik , bedziesz miał potwierdzenie. Jaki silnik i jaki licznik masz?
alf Opublikowano 3 Października 2023 Autor Opublikowano 3 Października 2023 Dzięki za wskazówki. Mam vcds ale używałem tego 7 lat temu 😶 Silnik 90 ps ahu 96r.
Banan Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Sprawdź czy nie masz czterowpinowego czujnika temperatury ( nie wiem jaki w ahu w twoim roczniku jest ) - dwa pinu ida do ecu , dwa na zegary i czasem po prostu jedna część sie psuje - no ale testem wykluczysz jakby co Mozesz tez podejrzec e blokach pomiarowych licznika czy tam pokazuje prawidlowa temperature
alf Opublikowano 3 Października 2023 Autor Opublikowano 3 Października 2023 Zabiorę się za to jak skończę wymianę pompy i napinacza. Gdzie zaglądnę to coś wyskoczy.
Rekomendowane odpowiedzi