kirit Opublikowano 12 Października 2023 Opublikowano 12 Października 2023 Witam. Mam problem z prawym tylnim przeciwmgielnym swiatłem . Na szaro białym przewodzie nie dochodzi napięcie. W lewej lampie jest i pali się. Jak to rozwiazać. Proszę o porady. Pozdrawiam.
Elhape Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 A nie jest przypadkiem tak, że przeciwmgielne tylne ma być tylko jedno ?? Bo coś mi się wydaje że raczej żaden samochód nie ma dwóch bo nie wiadomo by było kiedy hamuje
Langista Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 Tylko jedno jest, po lewej stronie.
Rozwiązanie kirit Opublikowano 13 Października 2023 Autor Rozwiązanie Opublikowano 13 Października 2023 No fakt .Temat zamknięty.
pelonek1 Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 5 godzin temu, Elhape napisał(a): Bo coś mi się wydaje że raczej żaden samochód nie ma dwóch bo nie wiadomo by było kiedy hamuje W B7 swiecą z tyłu obydwa przeciwmgielne.
Langista Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 W sumie to już sam teraz nie jestem pewien, sprawdzę u siebie jutro z ciekawości.
Langista Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 14 godzin temu, kirit napisał(a): I ci sprawdziłeś? Tak, przynajmniej u mnie w B6 jest tylko z lewej strony przeciwmgielne.
Rekomendowane odpowiedzi