Mariusz Gal Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 Cześć wszystkim i witam wszystkich 🙂. Od jakieś czasu jestem posiadaczem a4b8avant z 2009roku. Liczę że na forum uda się uzyskać kilka odpowiedzi na moje pytania.
Archiwum Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 cześć i jak się sprawuje? jesteś zadowolony?
Mariusz Gal Opublikowano 19 Października 2023 Autor Opublikowano 19 Października 2023 19 godzin temu, Archiwum napisał(a): cześć i jak się sprawuje? jesteś zadowolony? Cześć. No ogólnie mocy nie brakuje. Kupiłem auto po usunięciu wady olejowej , zmieniony rozrząd, odma i jeszcze kilka innych spraw. Z tego co ja zrobiłem to zmieniłem zawieszenie na nowe. Zobaczymy ile się pojeździ. Auto fajne ale trochę ciasne. Na rodzine taką jak moja 2+2 to trochę ciasno (chodzi o bagaznik). Ogólnie auto na plus.
karolek_ust Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 Zmieniaj olej co max 8.000 km i nie będzie problemu z wada olejowa później . U siebie tez tak robiłem o był spokój a moja audi nie miała u mnie lekko ani spokojnie he
Archiwum Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 W dniu 19.10.2023 o 12:35, Mariusz Gal napisał(a): Cześć. No ogólnie mocy nie brakuje. Kupiłem auto po usunięciu wady olejowej , zmieniony rozrząd, odma i jeszcze kilka innych spraw. Z tego co ja zrobiłem to zmieniłem zawieszenie na nowe. Zobaczymy ile się pojeździ. Auto fajne ale trochę ciasne. Na rodzine taką jak moja 2+2 to trochę ciasno (chodzi o bagaznik). Ogólnie auto na plus. jeśli chodzi o miejsce w środku to i tak jest dużo lepiej niż wcześniejsze wersje, na szerokość jest dużo lepiej szczególnie, bagażnik wiadomo mały jest
Rekomendowane odpowiedzi