krycharpk10 Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 Witam. Mógłby mi ktoś pomóc? Kupiłem licznik za "przysłowiowa flaszkę" z pół fisem. Licznik jest z tego samego roku auta które posiadam tylko silnikiami się różni. Przełożyłem to do siebie 2 wtyczki były takie same w obudwu licznikach została jedna taka mala niepodbieta bo w tym liczniku z polfisem nie ma gdzie jej wpiąć. Samochód odpalił normalnie i I chodzi ale tak Mryga kontrolka od immo abs plus na tym wyświetlaczu czerwony wykrzyknik ale bez sygnału dźwiękowego i kontrolka airbag się świeci. Ktoś wie jak to ogarnąć? Z góry dziękuję za pomoc Silnik mam 2.4 v6 dodaje zdjęcie obydwu liczników
Fazii Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 Liczniki różnią się pinoutem więc przekładka pinów Cię czeka.
krycharpk10 Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Opublikowano 7 Listopada 2023 Masz może jakiś schemat jak to ogarnąć? Zrobię to sam czy to jakieś bardziej skomplikowane ? Co z kodowaniem?
Fazii Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 mini lift na lift.xls WWW.DROPBOX.COM Dropbox is a free service that lets you bring your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Never... Kodowanie to już vcds.
Rekomendowane odpowiedzi