Krystianooo Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) Drodzy użytkownicy, Czy ktoś miał do czynienia ze sprowadzonym pojazdem ze Szwecji? Chodzi mi tutaj o zakup od firmy / osoby prywatnej, która sprowadziła samochód, gdzie byłbym pierwszym właścicielem w kraju - A4 B8 2.0 TDI Q mnie interesuje Czy warto brać wgl pod uwagę samochody ze Szwecji i ca co zwrócić uwagę przy zakupie takiego samochodu z kraju ze Skandynawii? Podobno mają podwójną warstwę lakieru i podgrzewanie silnika...? Jak ktoś ma jakieś doświadczenie, trafne informacje proszę o podzielenie się nimi Nie chcę tracić czasu na rozglądanie by później się miało okazać, że nie warto ich brać pod lupę... Pozdrawiam! Edytowane 12 Listopada 2023 przez Krystianooo
RALF76 Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Godzinę temu, Krystianooo napisał(a): Podobno mają podwójną warstwę lakieru jak po dzwonie to może ma dwie warstwy - audi nie ma innej normy na Szwecję i resztę świata co do lakieru, idąc tym tropem najlepsze z Kanady lub Rosji - pewnie z 6 warstw mają webasto zapewne ma ale to jest kwestia wyposażenia na zimne kraje
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 To czy ma webasto, grzanie itp. zależy od wyposażenia - tutaj nie ma reguł. Kiedyś była że w B6 opcja z drewnem była na 99% z Włoch. Szwecja - ok, auta mnie podatne na korekty licznika. Ale od reguł zawsze są odstępstwa ...
przem8 Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 12.11.2023 o 17:23, Krystianooo napisał(a): Czy warto brać wgl pod uwagę samochody ze Szwecji i ca co zwrócić uwagę przy zakupie takiego samochodu z kraju ze Skandynawii? Ruda szmata zazwyczaj panuje i wypiaskowane przody. Edytowane 16 Listopada 2023 przez przem8
sirmonk Opublikowano 26 Listopada 2023 Opublikowano 26 Listopada 2023 Miałem jedno auto że Szwecji korozja niesamowita od spodu auta, ale była bogato wyposażona, podgrzewanie miała oleju nawet w zderzaku przednim wtyczka do podlaczenia zasilania, szyby podwójne, ogólnie poza rudą wszystko na plus
Rekomendowane odpowiedzi