Kurdex12 Opublikowano 15 Listopada 2023 Opublikowano 15 Listopada 2023 Witam Mam nietypowy problem Z siły wyższej musiałem kupić nowe felgi do auta Są to tak zwane rs4 speedline Et 42 8.5j 19" otwór centrujący 66.6 a ja mam 57.1 Potrzebuję założyć dystans 5mm bo trze dosłownie milimetr/półtorej po zacisku z góry i dołu Zaciski też oczywiście nietypowe bo 6 tłok z Porsche Panamery Jak to wszystko połączyć ? Gdy założę dystans 5mm z przodu to będzie miejsce na piaście na pierścień centrujący? Kompletnie oszaleć idzie
Skowrix Opublikowano 15 Listopada 2023 Opublikowano 15 Listopada 2023 Odezwij sie do firmy która produkuje dystanse i poproś żeby Ci zrobili dystans na wymiar, wewnątrz 57,1 a na zewnątrz 66,6. Znajomy takie ma w S6
Kurdex12 Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Opublikowano 15 Listopada 2023 Ja już mam głowę małą Może ja po prostu myślę nad za małym dystansem Ludzie na Facebooku mówią żeby spokojnie wrzucić do tych felg 10mm z kołnierzem a to by wystarczająco rozwiązało mój problem
dekiel 13 Opublikowano 15 Listopada 2023 Opublikowano 15 Listopada 2023 10 godzin temu, Kurdex12 napisał(a): Ja już mam głowę małą Może ja po prostu myślę nad za małym dystansem Ludzie na Facebooku mówią żeby spokojnie wrzucić do tych felg 10mm z kołnierzem a to by wystarczająco rozwiązało mój problem To tak zrób , 10 mm to minimalna szerokość dystansu z kołnierzem bodajże. Wyczyśc szczotką drugiana dobrze piasty i felgi na powierzchniach przylegania.
Rekomendowane odpowiedzi