scrat Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Podobno można zamontować znaczek s-line (fotki niżej) na każdą kierownicę trójramienną. Ile w tym prawdy i czy jest szansa żeby to przypominało ori kierownicę s-line? Są przewidziane miejsca na zatrzaski z takiego znaczka, czy tylko jakiś klej wchodzi w grę... Mam trójramienną pikowaną kierownicę, która jak przypuszczam nie różni się od wersji s-line niczym poza w/w znaczkiem i kolorem nici (s-line chyba biała i czerwona). Nowa kiera od s-line'a to wydatek ponad 1000 PLN, a wtedy to już można pokusić się o kierownicę od TT/R8... Rezał ktoś już coś takiego u siebie?
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 w s-line (niekoniecznie z czerwonymi nićmi) jest wgłębienie na znaczek,więc u ciebie pozostaje nakleić znaczek,ale identycznie jak w ori to nie będzie
Dibo Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Odetniesz nóżki, przykleisz na kleju i... będzie znaczek wystawał jak bombel Wydaje mi się że to nie wyjdzie ładnie a wręcz przeciwnie. Pomyśl lepiej o kierownicy TT/R8 bo jest naprawdę
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Ja rezałem i Malik ale od TT -można wymienić są mocowania,a w tej Twojej obawiam sie że tylko klej.W oryginale jest wgłębienie na znaczek. Zapewne pod skórą są mocowania ale ...
scrat Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 No tak też podejrzewałem... Mocowanie na klej nie wchodzi w grę, wyjdzie straszna kiszka. Dzięki za odpowiedzi Panowie i rozwianie wątpliwości. Trzeba dozbierać fundusze i pomyśleć nad zmianą - TT/R8
malik Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Dokładnie. W kierownicy TT/R8 masz wymienne panele. Dostępne są juz chyba wszsytkie opcje. Począwszy od czystego panela poprzez sline, TT, TTS, S3, S4, S6, RS6 bo we wszsytkich tych autach montują takie kierownice. Kierownica wygląda super i jest bardzo ergonomiczna. Dodatkowym plusem powinno być dla Ciebie to, że w B7 montaż zajmie 5 minut. Nie trzeba nic kodować ani wymieniać żadnych dodatkowych elementów. Wszystko działa od razu.
kepasa Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Kierownica wygląda super i jest bardzo ergonomiczna. fakt
gregory78 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 malik też chce taka kiere.. mam multi s-line wiec ta twoja chyba pasuje tylko co z multi czy dziala tak samo. co tam sa za kostki pozdro
Rosemeyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dostępne są juz chyba wszsytkie opcje. Począwszy od czystego panela poprzez sline, TT, TTS, S3, S4, S6, RS6 bo we wszsytkich tych autach montują takie kierownice. RS6 jest nieco grubsza
malik Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 malik też chce taka kiere.. mam multi s-line wiec ta twoja chyba pasuje tylko co z multi czy dziala tak samo. co tam sa za kostki pozdro Działa tak samo. Kostki identyczne.
bar.mag Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja u siebie wyrezalem taki znaczek i ciezko poznac ze nie jest ori ,niema zadnych miejsc na zatrzaski a kleilem to bizonem dwuskladnikowym.
Dibo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja u siebie wyrezalem taki znaczek i ciezko poznac ze nie jest ori ,niema zadnych miejsc na zatrzaski a kleilem to bizonem dwuskladnikowym. Zapodaj zdjęcia
gregory78 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 no nawet dobrze wyszło a w skórze widac wgłebienie ,czy to po docisnieciu w czsie klejenia czy jak bo przez to wgłebienie jest nawet bardziej ori.OT gdzie mieszkasz w NL
bar.mag Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 fakt znaczek siedzi glebiej i naprawde wsiadajac do auta ciezko poznac ze to domowa robota mieszkam z veldhoven
Dibo Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 prosze :gwizdanie: Ciekawie Ci to wyszło
gregory78 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 no to trzeba bedzie zrobic tutaj spota jest jeszcze KOCIM ze swoja B6
keżor Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 to ja sie podepne pod temat, da sie wymienić znaczek w 3-ramiennej kierownicy , ale z S4 B5 ?? bo jakiś taki mam zużyty , czy trzeba kupować w ASO całą kiere :gwizdanie: ??
Yelo Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 to ja sie podepne pod temat, da sie wymienić znaczek w 3-ramiennej kierownicy , ale z S4 B5 ?? bo jakiś taki mam zużyty , czy trzeba kupować w ASO całą kiere :gwizdanie: ?? 4A0419685B emblemat8A0419685B emblemat S4 4A0419685A emblemat S6
Rekomendowane odpowiedzi