Tomafx Opublikowano Środa o 20:24 Opublikowano Środa o 20:24 Witam. Mam problem bo pewnie coś namodziłem. Podłączyłem kamerę cofania tak jak wyżej kolega - chin. Wykonałem kodowanie i cacy działa. Coś mnie tknęło po kilku godzinach i stwierdziłem, że usunę błędy. Po usunięciu błędów...d*p... podgląd z kamery cofania zniknął. Ponownie zakodowałem- sprawdziłem kodowania, reset jednostki i nie ma widoku z kamery. Co tu robić żeby znowy był obraz? Kodowania jakie zrobiłem Wykonałem kodowania: - moduł 19 - lista instalacji - 6C - moduł 5F - adaptacja - VPS_0x0B - aktywne - moduł 5F - VPS_0x0B_msg_bus - terminal 15 - moduł 09 - byte 35 - bit 4 - moduł 09 - byte 38 - bit 2 (byte 38 - nie było nic zaznaczone) Plus 6c sprawdziłem zaznaczone jest Bajt 4 bit 1
Muskel1 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 6 godzin temu, Tomafx napisał(a): stwierdziłem, że usunę błędy. Jakie błędy? Wrzuć pełny auto-scan.
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Podłącz auto pod oryginalny VCDS. Ta wersja i scan do niczego się nie nadają.
Tomafx Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ok. To będę musiał podjechać do znajomego i ogarnąć to jeszcze raz wrzucę.
Rekomendowane odpowiedzi