marco marco Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Gdzie w Kielcach ogarną temat z naprawą adblue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) Szukam serwisu naprawy systemu abdlue bo mi zaczął juz odliczać ile mogę przejechać, a chcę to naprawić. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez marco marco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 +48883461912 EGT PERFORMANCE Górno, myślę że zaradzi coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Tam na pewno nie naprawią 90% ofert na rynku to propozycja wyłączenia AdBlue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 zależy mi na naprawie właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Całkiem możliwe, że sterownik padł wynikiem dostania się do niego wilgoci. https://a4-klub.pl/topic/486413-uszczelnienie-sterownika-adblue/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 w vcds nie ma błędów (klon), sprawdziłem pompuje adblue do wydechu, bo zdjąłem przy zaworze wężyk zasilający (zdj w załączeniu), nawet profilaktycznie zawór przeczyściłem, tyle samodzielnie mogłem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 aha, ja mam B8 i zdaje się tam jest inny zawór niż ten co pokazany z linku, chyba to jest z b9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Nie zwróciłem uwagi, że masz B8. Tam jest inny sterownik i ten temat raczej Ciebie nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 skoro odliczanie sie włączyło to gdzieś musi chyba pokazać błąd, może winą jest ten program co go używam i trzeba na innym sprawdzić, czy to pomoże zlokalizować przyczynę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Czym sczytywane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 tak jak pisałem wyżej, VCDS ale klon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Niby na VCDS nie ma błędów a włączył sobie odliczanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Tak dla potomnych, vcds sprawdzone wszystkie systemy i nie wskazywało błędu, dopiero programem serwisowym pomogło, dopytalem co zrobili to ostatecznie wymusili dopalenie DPF, choć powiedzieli, że bylo czysto, później wzięli auto na przejażdżkę i odliczanie zniknęło. Zobaczymy na jak długo to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia DPF nie ma nic z systemem AdBlule wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W dniu 2.01.2024 o 09:10, marco marco napisał(a): Tak dla potomnych, vcds sprawdzone wszystkie systemy i nie wskazywało błędu, dopiero programem serwisowym pomogło, dopytalem co zrobili to ostatecznie wymusili dopalenie DPF, choć powiedzieli, że bylo czysto, później wzięli auto na przejażdżkę i odliczanie zniknęło. Zobaczymy na jak długo to pomoże. A gdzie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco marco Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Kolega mi wszystko posprawdzał, łepski gość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi