Muskel1 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca (edytowane) Opisywałem tu wiele razy na forum. Tutaj opisałem także w skrócie co i jak, ale najlepiej przeczytać od pierwszej strony. https://a4-klub.pl/topic/488168-aktualizacja-map-mib-audi/?do=findComment&comment=5776287 oraz tutaj https://a4-klub.pl/topic/478159-android-auto-w-a4-b9/#comment-5630494 Po patchu nic nie zniknie. Edytowane 29 Marca przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invi017 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Testował ktoś już te mapy P370? Mam pewne obawy, ponieważ ich rozmiar jest znacznie mniejszy niż P350. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Oficjalnie nie ma jeszcze nowych map. Pojawiły się w internecie na ruskich stronach niby wersje 370, ale osobiście radziłbym odczekać jakiś miesiąc jeszcze, do pojawienia się oficjalnych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipen Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Hej, czy jest nowa wersja mapy mam na myśli oryginalna mapa do pobrania tak jak w minionych latach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Oficjalnie jeszcze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipen Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Oficjalnie jeszcze nie ma. Dzięki za informacje czyli nie jestem ślepy bo nic nie mogłem znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikary Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Dzień dobry wszystkim ,Po kilku letniej przerwie powróciłem do AUDI i chciałem wgrać nowszy soft . Pytanie gdzie się da to pobrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi