RALF76 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Kolega ma urwane 3 świece w bmw, znacie kogoś w Kielcach lub Świętokrzyskim kto ma sprzęt i może wykręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Zadzwoń tu. Gość wcześniej robił w serwisie bmw, a teraz otworzył swój warsztat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia dzięki, niestety Pan nie zajmuje się taki tematami .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia O kurde😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Nie wiem czy znajdziesz kogoś w Kielcach , swego czasu szukałem i nie ma nikogo , ściągałem gościa ze śląska , na szczęście jechał z warszawy i miał po drodze , ogarnął temat w 15 min , ale niestety nie widzę już jego strony więc może zamknął działalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia faktycznie tylko mobilni są ale ktoś podobno robi w Suchedniowie, weryfikujemy temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi