radzik18-1987 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Pytanie jak otworzyć awaryjne maskę w V6 od dołu się raczej. Nie da. Próbowałem przez grill tylna śruba nie chce się odkręcić idzie do pewnego momentu i kręci się w miejscu CK zrobić?
Lukasch44 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Witam. Z tego co pamiętam to mi udało się odkręcić uchwyt z maski prze grill właśnie. Miałem taką akcję po zerwaniu linki do otwierania maski. Ale szczegółów nie pamiętam bo kilka lat już minęło i to był 1,9tdi
radzik18-1987 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Próbowałem tamtędy ale ta najdalsza śruba nie chce się odkręcić idzie do pewnego momentu i się obraca w miejscu
golfagn Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Ja w tym samym silniku wyjąłęm grill i odkręciłem śruby. Jak jedna śruba trzyma to jednocześnie podważaj ją i kręć.
radzik18-1987 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Jest bardzo ciężko dostęp żeby klucz włożyć i to jakaś długa 10 musi byc
Rekomendowane odpowiedzi