Pawel00 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Witam opginalnie mam mikrofon, uchwyt na telefon , wczesniejszy wlasciciel mowil ze bt dziala lecz gdy dolozyl modul do odtwarzania muzyki przestalo dzialac. Modul jest podlaczony pod niebieska wtyczke. Mi nie wyszukuje Bt co moze byc?
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Ale to nie RNS-E wyszukuje BT, tylko Ty na tel masz wyszukać. BT jest widoczny tylko przez kilka minut po przekręceniu zapłonu. Jeśli natomiast nie znajdujesz BT auta, to VCDS i próbujesz się połączyć z tel w aucie. Może masz uwalony moduł, już były takie przypadki.
Pawel00 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Tak chodzilo mi ze na telefonie nie moge wyszukac BT zeby sie polaczyc
Pawel00 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Osobiscie nie rozbieralem wykladziny ale zagladalem pod fotel i jest tam jakas czarna plasikowa puszka. A moze jest bezpiecznik jakis od BT? Edytowane 10 Lutego przez Pawel00
Langista Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Moduł BT jest po stronie pasażera, jest to sporych rozmiarów pucha ok 30x30 cm. Po stronie kierowcy jest moduł komfortu.
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Jak na rnse klikniesz tel., to co się wyświetla?
Pawel00 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Modul jest na swoim miejscu sprawdzilem. Cz jezeli poprzedni wlasciciel powypinal kostki od radia to trzeba zakodowac jeszcze raz? H4mm3R pokazuje sie napis telefon jest niedostepny. Edytowane 10 Lutego przez Pawel00 Dodanie tekstu
Rekomendowane odpowiedzi