daro87 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Panowie nie wiem czy już ktoś z was o tym wie ale ja postanowiłem zmodyfikować moje MMI 3GH dzięki koledze z forum a5oc o niku mj131. Dzięki tej modyfikacji otrzymujemy cały wygląd i funkcje z MMI3GP. Ale oprócz wyglądu nowszego i bez wątpliwości można to powiedzieć to daje nam to wiele innych rzeczy . . . Bluetooth i przesyłanie muzyki bez jakiś adapterów poprostu parujemy telefon i sterujemy muzyka w telefonie przez MMI nawet z kierownicy. Są też nowsze mapy które posiadają ograniczenia prędkości. Możemy odtwarzać filmy z karty pamięci.Mamy więcej dostępnych języków w tym jest oryginalny j. Polski wszystko jest identyczne jak w MMI 3GP. Cała procedura jest banalnie prosta i polega tylko na zmianie oprogramowania które jest dokładnie przygotowane pod dane auto i wyposażenie jakie posiadamy. . . Potrzebujemy tylko najlepiej VCDS zrobić pełen skan wszystkich modułów i przesyłamy do mj131 no przygotuje wszystko i poprowadzi za rękę jak dziecko i mamy 3GP. Trzeba też powiedzieć że jedyna funkcja jaka nie będzie działać to wifi ale to tylko dla tego że nie mamy tego modułu fizycznie zainstalowanego . . . Jeżeli ktoś miał by jakieś pytania to mogę coś powiedzieć więcej bo już jakieś dwa tygodnie jestem po tej modyfikacji i jestem mega zadowolony . . . Mam też kontakt do mj131 więcej chętne osoby mogą pisać pw. Edytowane 17 Lutego przez daro87
Deniro Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Super sprawa tylko czy to się nie zawiesza / zamula ? 3ghigh ma słabszy procesor i mniej ramu
Rozwiązanie daro87 Opublikowano 18 Lutego Autor Rozwiązanie Opublikowano 18 Lutego Ja mam akurat porównanie bo mam to już od dwóch tygodni i mam też w drugim aucie 3gp nie widzę żadnej różnicy żadnej . . . Podejrzewam że jest to tak samo jak z telefonem który ma dwa lata a nowy nie czujemy różnicy bo nie obciążany tych podzespołów nawet w połowie . . . Zawieszenia systemu też nie miałem żadnego na dzień dzisiejszy jest już ponad 100 osób i nikt nie narzeka ani nie chce już powrotu
daro87 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Pisz do właściciela nie wiem czy coś uległo zmianie czy nie ja zapłaciłem 80€. Dwa albo trzy lata temu za j.polski dałem 300zł🫣
brolypl Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Można prosić o kontakt do tego użytkownika ? Podrzucisz jakieś wideo jak to hula ?
Bartek34189 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Cześć, Powiedzcie W dniu 18.02.2024 o 18:48, daro87 napisał(a): Ja mam akurat porównanie bo mam to już od dwóch tygodni i mam też w drugim aucie 3gp nie widzę żadnej różnicy żadnej . . . Podejrzewam że jest to tak samo jak z telefonem który ma dwa lata a nowy nie czujemy różnicy bo nie obciążany tych podzespołów nawet w połowie . . . Zawieszenia systemu też nie miałem żadnego na dzień dzisiejszy jest już ponad 100 osób i nikt nie narzeka ani nie chce już powrotu Cześć, Sam się zastanawiam nad takim upgrade. Powiedz proszę jak Ci się spisuje do tej pory są jakieś problemy? Można prosić kontakt do użytkownika który przeprowadza takie zabiegi?
daro87 Opublikowano 15 Listopada Autor Opublikowano 15 Listopada Mam tą modyfikację już nawet nie wiem ile ale dość długo ...do tej pory żadnego problemu nawet najmniejszego zawieszenia ...dziś jak bym miał inne auto z takim systemem to nawet bym się nie zastanawiał tylko bym robił...numeru prywatnego dać nie mogę trzeba pisać na forum a5 i czekać w kolejce. Kolejka jest spora więc trzeba czekać cierpliwie...
Rekomendowane odpowiedzi