Pablo232 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Witam Kolegów! Mam pytanie, posiadam Audi Q3 2014 r. w którym to znajduje się moduł zasilania sieci VW AG 8X0 907 063 N, moje pytanie jest takie, który pin odpowiada za oświetlenie nóg w pojeździe. W załączniku zdjęcie dla uwagi. Dołożyłem sobie zestaw oświetleniowy, nie chcę podpinać się pod bezpiecznik, chcę to zrobić ze sztuką, ażeby zakodować i działało jak Audi nakazuje. Pozdrawiam. Edytowane 19 Lutego przez Pablo232
Muskel1 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Masa obojętnie skąd, zasilanie BCM1 wtyczka T52b (ta po środku), pin numer 50. Wszystkie 4 lampki.
Pablo232 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Muskel 1, ty to jesteś mistrz, pozdro, piona!!!
Pablo232 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Muskel 1 , powiedz mi jeszcze proszę jaką wsuwkę mam kupić, by wpiąć się w ten pin, pozdro
Muskel1 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Ja takie wpinałem do BCM1 w B9. 000979009E Edytowane 19 Lutego przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi