Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Rezanie i montaż halogenów z polifta w zderzak przedliftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Można , nigdzie w przepisach nie jest sprecyzowana barwa przednich halogenów

Jest sprecyzowana. Mogą być białe lub żółte. :wink:

Jeśli dobrze pamiętam to to co napisałeś tyczy sie świateł mijania albo coś pokręciłem . Gdzieś na forum było dokładnie opisane

Od kilku lat nie można miec żółtych mijania. Wszystko jest opisane w warunkach dopuszczenia do ruchu.

Opublikowano

panowie jak powinny swiecic halo, bo moja wala tak centralnie z metr przed auto i tak troche wkolo oswietla, ale do przodu nie widze zeby cos dawal, zza kierwonicy to praktycznie nic nie widze zeby dawaly :eusathink:

Opublikowano

A sprawdzałeś w mgłę :decayed: Bo od tego są halogeny a nie do doświetlania sobie drogi.

Opublikowano

no wiem wiem, ale mgly tak nie ma na zamowienie zeby sprawdzic, a pytam bo moze cos trzeba podregulowac

Opublikowano

Jest ok

Opublikowano

Halo nie swieca na odleglosc, daja mocny snop swiatla tuz przed autem. To po to zebys byl widoczny a nie zebys widzial, ogolna regola jest ze im wiecej swiatla tym bardziej odbija sie od opadu i trafia w twoje oczy. Wiecej swiata - mniej widzisz.:whistling:

Opublikowano

ja wymodziłem coś takiego, odrazu porownanie ringow z valeo :P

a>

a>

Opublikowano

Valeo dużo ładniej wygląda z Twoim kolorem:wink: A co do halo to daj zdjęcia z bliska, zobaczymy jak Ci to wyszło:wink:

Opublikowano

nie przerywa to przepłuwu powietrza do IC ? w tdi

Opublikowano
nie przerywa to przepłuwu powietrza do IC ? w tdi

wycinia sie poprzeczki w kratce i odchyla gume do ic i jest ok, a jak by bylo zle to jakie by byly dolegliwosci braku doplywu powietrza do ic?

Opublikowano

nie wiem ,zpuchnie troche turbo ?

Opublikowano

U mnie wyciąłem w kratce otworki tak jak jest zaznaczone na czerwono i założyłem kierownice powierza do icka od polifta i nie ma problemu z chłodzeniem

20120412406.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a co z tym halo od skody ? co trzeba przerobić bo wyglądają podobnie ?

Opublikowano
U mnie wyciąłem w kratce otworki tak jak jest zaznaczone na czerwono i założyłem kierownice powierza do icka od polifta i nie ma problemu z chłodzeniem

http://s30.postimg.org/glbzvubul/20120412406.jpg

auto po modach czy nie ,jak nie to ok ,u mnie troche dłubniety i jak troche przysłoniłem w te upały temp w dolocie 55st ,a było 45 wiec 10 st robi róznice w mocy

Opublikowano

to oprocz wyciecia otworow w kratce zaloz kierownice powietrze od polifta i masz jak fabryka wypuscila :wink:

Opublikowano

Fakt w upalne dni auto troche słabnie , Może po założeniu nadkola od esy sie trochę poprawi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lepiej zrobic koledzy to na kratkach poliftowych wtedy jest prościej i ladniej :)

Opublikowano
lepiej zrobic koledzy to na kratkach poliftowych wtedy jest prościej i ladniej :)

No ale kratki poliftowe są większe.

Opublikowano

lepiej dociac kratki z polifta jest miej roboty i ladniej to wyglada

---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ----------

kolego podaj meila to ci przesle foty jak u mnie to wyszlo

Opublikowano

Wrzuć fotki tutaj:wink: