wampir Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Wiecie ile kosztuja wtyczki do tych halogenow, ja u siebie w ogole nie mam instalacji i chcialbym podlaczyc halogeny pod tylne światła przeciwmgielne.. Jakiego przekroju musi być kabel? Wtyczki tylko z ASO, czy mozna je gdzie kupic taniej? o czym jeszcze zapomnialem ?
SoMeS Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 aaa myślałem że samo z siebie tak się zniszczył...
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 tak jak opisalem na forum jak to zrobilem to bujalem sie z tymi hallo ok roku i nic sie nie dziala az do momentu kiedy pasek stanal im na drodze....
SoMeS Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ok dziś wziąłem się za przerabianie kratek przebieg prac u mnie w wątku... mam tylko jedno pytanie... wydaje mi się że będzie problem wcisnąć prawy halogen bo ja mam tam klakosn jakieś pomysły?
michu93 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 wywal klakson - przykrec trabke do lusterka lewego
slepy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 wywal klakson - przykrec trabke do lusterka lewego przekręć go w drugą stronę i nie powinien przeszkadzać
SoMeS Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 wywal klakson - przykrec trabke do lusterka lewego :polew: wywalić go na pewno nie wywalę bo zbyt często go używam :gwizdanie: najwyżej przykręce gdzieś z tyłu albo do turbo
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja zamontowalem go na tej samej blaszcze tylko od gory i hallo wszedl[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________po skasowaniu starych hallogenow zalozylem swiatla doo jazdy dziennej hella, ale nie o to chodzi do lampek dolonczona byla instrukcja jak podpiac wiazke i ktoredy puscis kable moze sie komus przyda.
SoMeS Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 wielkie dzięki dropsone! spróbuję to jutro tak rozwiązać wprowadzając w to lekką modyfikację poprzez podłączenie do ori przycisku
przemciotorun Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 chyba jest gdzies na forum jak podpiac przycisk ori, a jak bys mial problem to pisz to zerkne jak ja to podlaczylem u siebie i wrzuce fotke i opisze
SoMeS Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 jedyny problem jaki mogę mieć to który pin to plus a który minus na przycisku a który podświetlenie :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 jedyny problem jaki mogę mieć to który pin to plus a który minus na przycisku a który podświetlenie :gwizdanie: na ktorym przycisku?:>
SoMeS Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 jedyny problem jaki mogę mieć to który pin to plus a który minus na przycisku a który podświetlenie :gwizdanie: na ktorym przycisku?:> na ori przycisku z halogenów który wmontowałem wcześniej w deskę już
mrogal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 jedyny problem jaki mogę mieć to który pin to plus a który minus na przycisku a który podświetlenie :gwizdanie: na ktorym przycisku?:> na ori przycisku z halogenów który wmontowałem wcześniej w deskę już Tomek nie spij podeslalem Ci przeciez linke do mojego opisu gdzie jaki kabel i do czego we wlaczniku
SoMeS Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 aaa wybacz już mam jutro biore się za podłączanie wszystkiego i oklejanie halo niebieską folią do lamp :gwizdanie: zobacze jak to będzie świecić jak nie to wrzucam hidy kratki już są...
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 aaa wybacz już mam jutro biore się za podłączanie wszystkiego i oklejanie halo niebieską folią do lamp :gwizdanie: zobacze jak to będzie świecić jak nie to wrzucam hidy kratki już są... wrzuc hida i oklej zoltym albo zostaw hida, nie rzezb z niebeiskim bo to kopa bedzie z policji jestes ?? :gwizdanie: :> jak juz to lekko takim blekitnym ale tez mi sie wydaje nietrafione EDIT wlasnie przyszla folia
SoMeS Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wrzuc hida i oklej zoltym albo zostaw hida, nie rzezb z niebeiskim bo to kopa bedzie z policji jestes ?? :gwizdanie: :> jak juz to lekko takim blekitnym ale tez mi sie wydaje nietrafione EDIT wlasnie przyszla folia a hidy, ciemne szyby itd... też mam legalnie ?
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 aaa wybacz już mam jutro biore się za podłączanie wszystkiego i oklejanie halo niebieską folią do lamp :gwizdanie: zobacze jak to będzie świecić jak nie to wrzucam hidy kratki już są... wrzuc hida i oklej zoltym albo zostaw hida, nie rzezb z niebeiskim bo to kopa bedzie z policji jestes ?? :gwizdanie: :> jak juz to lekko takim blekitnym ale tez mi sie wydaje nietrafione EDIT wlasnie przyszla folia poka fotki, poka wrzuc hida i oklej zoltym albo zostaw hida, nie rzezb z niebeiskim bo to kopa bedzie z policji jestes ?? :gwizdanie: :> jak juz to lekko takim blekitnym ale tez mi sie wydaje nietrafione EDIT wlasnie przyszla folia a hidy, ciemne szyby itd... też mam legalnie ? ale niebieskie światełko ewidentnie przyciąga niebieskich panów
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 ale niebieskie światełko ewidentnie przyciąga niebieskich panów a zolte? chinczykow? na szybko, w deszczu i kiepskim telefonem
Rekomendowane odpowiedzi