Czisu Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam. Moje pytanie leży po stronie czego potrzebuje do ogarniecia takiego swapa póki co wiem że musze mieć: Wiązke + sterownik Map sensora Przepustnice Pedał gazu i nie wiem czy coś jeszcze czy mogę zaczać bawić się z tym? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4yc0b Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Ja właśnie skompletowałem swoje graty Do tego będzie potrzeba: - sterownik - wiązka - przepustnica - pedal gazu - mocowanie pedałów - przeplywka - mapsensor - czujniki stukowe - napinacz łańcucha ze zmienną fazą rozrządu - sonda lambda szerokopasmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czisu Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) Ale czy ten napinacz jest wymagany?? bo jak szukałem w necie to nikt o nim nie wspominał a na początku roku wymianiałem swój. Edytowane 19 Marca przez Czisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2 godziny temu, Czisu napisał(a): Ale czy ten napinacz jest wymagany?? Nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi