Fololii Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Cześć, Potrzebuję pomocy z update MMI oraz NAVI Audi A4 B9 2017. Aktualna wersja MMI: MHI2Q_ER_AUG22_P3638 (panorama + wersja z fabrycznym carplay/android auto) Przechodził ktoś taki proces z tej wersji, trzeba patchować czy do najnowszej przejdzie? Bardzo bym prosił o pomocne linki z plikami do pobrania + opis całego procesu(: Do zobaczenia na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Wszystko opisane jest już obszernie na forum. Wystarczy poszukać zamiast zakładać następny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie MiruK Opublikowano 1 Kwietnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W dniu 25.03.2024 o 22:16, Fololii napisał(a): Cześć, Potrzebuję pomocy z update MMI oraz NAVI Audi A4 B9 2017. Aktualna wersja MMI: MHI2Q_ER_AUG22_P3638 (panorama + wersja z fabrycznym carplay/android auto) Przechodził ktoś taki proces z tej wersji, trzeba patchować czy do najnowszej przejdzie? Bardzo bym prosił o pomocne linki z plikami do pobrania + opis całego procesu(: Do zobaczenia na trasie! Robiłem aktualizację do wersji MHI2Q_ER_AUG22_P5092 i patchowałem wg opisu z forum, wszystko poszło bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Czy ktoś może link podać do tematu? Cały dzień przeglądam i nie widzę. Chcę uaktualnić jednostkę i nigdzie nic nie mogę znaleźć, większość linków nieaktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Mark Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca W jakim aucie? Bo A4 to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 24 minuty temu, Marky Mark napisał(a): W jakim aucie? Bo A4 to nie jest. No właśnie to jest A4 B9 sedan 1.4tfsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Musisz ściągnąć i zainstalować wersję MHS2_ER_AU_P2035_MU235, następnie patch jednostki i dopiero mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca W dniu 14.06.2024 o 19:32, Muskel1 napisał(a): Musisz ściągnąć i zainstalować wersję MHS2_ER_AU_P2035_MU235, następnie patch jednostki i dopiero mapy. Dzięki za pomoc, wszystko przebiegło bezproblemowo. Najpierw aktualizacja mib ( pobrana z mega w innym temacie ktoś udostępnił ), póżniej patch ten od congo ( pobrany z https://www.a5oc.com/threads/mhs2-navigation-and-firmware-updates-currently-2023-2024.178538/page-29?post_id=1646945&nested_view=1&sortby=oldest#post-1646945 ) a na końcu mapy 2024 pobrane z mibsolution.one bo z mega nie szło pobrać ze względu na rozmiar i limity transferu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteksuwałki Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października To ja mam następny problem może ktoś miał zrobiłem aktualizację mmi na wyłączonym zapłonie niby poszło ok wszystko ale teraz muzyka mi nie gra tzn radio gra odpalę auto to wyłącza i jest cisza niby na wyswietlaczu wszystko ok , wyłacze zapłon od razu dzwiek wraca..tutaj logi przed aktualizacją i po błędy ..ech zachciało sie ulepszać. mniejszy przebieg przed aktualizacja. Może ktoś wie jak to ogarnąć ? Log-BS-WAUZZZF48LN001378-79180km.txt Log-BS-WAUZZZF48LN001378-81476km.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Aktualizacje dobiera się na podstawie vinu i wyposażenia , dodatkowo wykonuje się parametryzacji i kodowania a nie ściąga byle co z wyższą cyferką z internetu - jak trąbię i przestrzegam o tym na wszystkich forach to mówią że straszę ludzi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi