Karol7711 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Witam mam problem ma od paru dni Audi więc proszę o wyrozumiałość 🤗 próbuje wgrać mapę udało mi się z aktualizować system ale nie wiem jak wgrać mapę ma ja na karcie lecz nie wiem uruchomić instakacje z tego co czytałem jakiś patch jest potrzebny ale nie wiem skąd go wziąć. Proszę o wyrozumiałość czytałem trochę na forum ale nie kumam. Help plis 🙈 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Masz małą nawigację, do której nie wgrywa się mapek. Mapki do tej nawigacji zapisuje się na karcie SD, a jednostka MMI sczytuje sobie mapki z karty. Edytowane 14 Kwietnia przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol7711 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Wiem mam na karcie SD ale nie czyta jak ja włożę do jednostki do chodzi do 25% i przestaje wczytywać 20240410_210535.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Bez patcha nie ruszy. Poszukaj dobrze na forum, bo jest już opisane co i jak😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol7711 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia No właśnie szukam na forum i nie mogę znaleźć skąd pobrać ten aktywator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Mam to samo, gdzie udało ci się znaleźć update? Bo ja nawet tego nigdzie nie mogę zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Software najnowszy MHS2_ER_AU_P2035 https://mega.nz/file/AkJk3KwR#MWV2wOU-SfS3aedH9hnGYWi_npBh_ex8LIDcrchrcWU Mapy 2024 P0350_V03959803PS_2024_MHS2 https://mega.nz/file/QhBxBZaD#1JhkWwc9Y_J9kpHVn1biMy7PER-2D3Ef_05JCpcC4uY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Czy tenPatch_P2035.7z.txt to jest ten patch potzebny by nawigacja się wgrała i działała? czy oprócz niego musi być jeszcze ten " by congo" ? a co to jest "M.I.B._More-Incredible-Bash-3.6.0" i do czego? Usunąć ".txt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Użyj tylko aktywatora Congo. M.I.B. nie jest przeznaczony do Twojej jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon2105 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września witam wszystkich Muskel mam pytanie czy znasz jakiegos szpeca w mojej okolicy 58840 co moze odpłatnie ogarnac mapy bo ja prubowałem ale to troche dla mnie za trudne i nie chce sobie czegos popsuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Mogę Ci serdecznie polecić kogoś z Coesfeld, 138 km od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon2105 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września oki to na forum jakies namiary czy na priv dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Masz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi