zolwiu Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) witam z racji tego ze nie mam narazie dostępu do auta ponieważ stoi u mechanika na głowice a nurtuje mnie ta myśl mam pytanie czy w b5 99 polift anb skoro ma elektroniczną przepustnice to ma już ten sterownik me 7.5 lub taki który bezproblemu się robi chodzi o mape? Edytowane 22 Kwietnia przez zolwiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Tak, anb robi się po obd, me7.5 na sondzie wąskopasmowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwiu Opublikowano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) A gdybym chcial wsadzic szerokopasmową, Dużo roboty przy tym? Żeby zmienić taką sondę na szerokopasmową Edytowane 23 Kwietnia przez zolwiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Łukasz13 Opublikowano 23 Kwietnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Sonda, sterownik, kawałek wiązki dorobić plus gniazdo sondy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi