Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zakup kontrolowany - Audi A4 45 TFSI mHEV Quattro S Line S tronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

podczas sprzedaży mojego Superba 3, l&k, 4x4 272km zaczynam rozglądać się za kolejnym samochodem który wezmę w leasing.

Napotkałem taki oto model: 

WWW.OTOMOTO.PL

OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska

Powiem szczerze że zawsze mi się marzył rs4 avant a tutaj takie pośrednie spełnienie marzenia by było ;)

Samochód gorzej wyposażony niż moja obecna kura bo brak webastro, grzania przedniej szyby, lusterek i... czy ja dobrze widzę że również czujników parkowania przód i tył? (jutro będę dzwonił to podpytam ale serio nie ma tam w standardzie czujników?) :P

No i wyraźnie mniej miejsca z tyłu i mniejszy bagażnik. Dzieci już starsze więc powinniśmy dać radę.

Ten konkretny model pod kątem wyposażenia i silnika spełnia moje oczekiwania (chociaż ciągle te czujniki są wielkim znakiem zapytania :D ).

Czy uważacie że ten samochód jest wart swojej ceny? Szukam czegoś rodzinnego z pazurem do 150k w leasing i po przerzuceniu całego otomoto dogóry nogami to jeden z 4 samochodów który mam na liście do sprawdzenia.

Liczę że może uda się utargować go do 150k. Wersja po lifcie ale jakoś nie wygląda mi to na S line.. 

Wart swojej ceny?

Opublikowano

Ma 12 czujników czyli asystent parkowania PLA, ma także s-line zewnętrzny. Fotele są sportowe bez przetłoczenia s-line, gdyż są to fotele wentylowane, a nie ma wentylowanych z przetłoczeniem s-line.

Opublikowano
5 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

Ma 12 czujników czyli asystent parkowania PLA, ma także s-line zewnętrzny. Fotele są sportowe bez przetłoczenia s-line, gdyż są to fotele wentylowane, a nie ma wentylowanych z przetłoczeniem s-line.

O, bardzo dziękuję! Cenne.

Jutro jadę obejrzeć i objechać ❤️

Opublikowano
10 godzin temu, Odene napisał(a):

czy ja dobrze widzę że również czujników parkowania przód i tył?

serio, nie widzisz czujników przód i tył? 

10 godzin temu, Odene napisał(a):

Liczę że może uda się utargować go do 150k.

biorąć w leasing opuściłbym ci ale 900zł :)

Opublikowano

ladna sztuka, ale pamietaj ze do superba to bedzie duuuza roznica pod wzgledem ilosci miejsca - szczegolnie tylna kanapa i bagaznik.

Opublikowano
4 godziny temu, tobias napisał(a):

serio, nie widzisz czujników przód i tył? 

biorąć w leasing opuściłbym ci ale 900zł :)

Widziałem na zderzaku ale na kamerce 360 nie było więc wolałem się upewnić. Tak jak pisałem, było by to moje pierwsze audi.

Dziękuję, na szczęście to nie z Toba będę o samochodzie rozmawiał :D

4 godziny temu, Koalakm napisał(a):

ladna sztuka, ale pamietaj ze do superba to bedzie duuuza roznica pod wzgledem ilosci miejsca - szczegolnie tylna kanapa i bagaznik.

Jestem tego świadom. Obejrzę, przejadę się, pogadam. Im dzieci starsze tym mniej przestrzeni bagażowej nam trzeba ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Odene napisał(a):
7 godzin temu, Odene napisał(a):

Im dzieci starsze tym mniej przestrzeni bagażowej nam trzeba

Też tak myślałem. Kiedyś miescilismy się z wózkiem, a teraz bez wózka ciągle mało miejsca 🤣

Opublikowano
6 godzin temu, Odene napisał(a):

Dziękuję, na szczęście to nie z Toba będę o samochodzie rozmawiał

tez się ciesze, bo wy leasingowcy to najwiecej macie do wszystkiego rozszczeń i chcielibyście od razu na dzien dobry rabaty bo wielce pan w leasing bierze...udaje pana jeden z drugim

Opublikowano

Przepraszam za off-topic, ale @tobias możesz mi wytłumaczyć, czym się różnią osoby kupujące auto za gotówkę, w kredycie, czy leasingu?? Chodzi Ci o to że ci co kupują w leasing mają własne firmy??

Przecież ty też możesz bez problemu założyć firmę i kupić auto w leasing. Jak tylko masz fajny pomysł to założenie firmy to naprawdę nic skomplikowanego. Jak potrzebujesz kasy na jej założenie i pierwszy rok działalności to bank udzieli ci kredytu.

Sorry, ale aż mnie telepie jak czytam takie mądrości. Sam pracuje w małej rodzinnej firmie i wiem z czym to się je, ludzie myślą że jak masz "firmę" to jesteś zarobiony w ..uj, ale nikt nie widzi tego, że pracujesz jak trzeba to w niedzielę i święta (o sobotach nie mówię bo to oczywiste). Czasami "srasz" pod siebie z nerwów czy to co zrobiłeś jest ok, czy nie będzie Cię to kosztować więcej niż miałeś na tym zarobisz itp.

• Lubię to 4