Wojtek ziko Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Witam wszystkich jestem tu nowy dopiero się uczę i szukam pomocy mam A4 B7 Avant 2006 moim problemem są parktroniki tył przestały działać po odłączeniu haka ,a mianowicie całej jego instalacji a spowodowane było to tym że wyświetlał się błąd spalonej żarówki kierunkowskazu tył, teraz nie ma tego problemu ale nie ma też pdc , jak podłączę hak to zaczną działać ale będzie błąd ,może miał ktoś podobną sytuację
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) a czy po zdemontowaniu haka i całej jego instalacji zmieniłeś kodowanie modułu PDC (mniemam, że był to oryginalny hak oraz instalacja)?? Edytowane 14 Maja przez Lukasz_mk2
Wojtek ziko Opublikowano 15 Maja Autor Opublikowano 15 Maja Witam instalacja była oryginalna tylko ja odłączyłem nie zmieniałem w pdc właśnie czytałem kilka postów że trzeba przekodować pdc muszę podjechać do kogoś kto ma lepszy sprzęt ja mam vcds klona i nie mogę się połączyć z pdc dzięki za podpowiedź spróbuję to załatwić dam znać
Rekomendowane odpowiedzi