jakub345 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Cześć, podłączyłem komputer pod samochód. Pierwszy raz w życiu Niestety coś się zadziało i aktualnie pokazuje mi błąd hamulca postojowego. Błąd z mojej strony. Pokazało się powiadomienie odnośnie (błędu?) i w nie wszedłem. 1 zdjęcie to właśnie powiadomienie - 2 kolejne to błędy po kliknięciu w wyżej wymienione ustawienie. Czy można je jakoś skasować czy coś się przestawiło/popsuło? Znając moje szczęście pewnie to drugie... Z góry dzięki za odpowiedź
jakub345 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Dodam że kliknąłem w to powiadomienie, ale nic nie zmieniałem tylko kliknąłem powrót/gotowe?
Muskel1 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Tak się kończy podłączanie szrotów / klonów do auta.
jakub345 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Rozumiem, popełniłem błąd. Chciałbym go naprawić i już nie dotykać tego. Co mogę zrobić?
Muskel1 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Popełniłeś błąd kupując klona i podłączając go do auta. Wywal go do kosza, kup oryginał i działaj dalej.
jakub345 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Jeżeli kupię oryginał i go podłącze to błąd zniknie?
Muskel1 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Tego Ci nie powiem. Trzeba będzie podłączyć, wkonać pełny auto-scan, sprawdzić czy błąd powróci. W najgorszym wypadku uwaliłeś sterownik.
Muskel1 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Odepnij to badziewie od auta, wyłącz zapłon, zarygluj auto pilotem i pozostaw na godz. Po upływie tego czasu, idź do auta włącz zapłon i sprawdź czy pojawi się komunikat na FISie. Oczywiście nie podpinaj tego szrotu do auta.
jakub345 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Ok, tak zrobiłem. Czekam godzinę i dam znać. Mógłbyś polecić jakiś kabel i system żeby był sprawny do a4 b8?
Rekomendowane odpowiedzi