MARIUSZ731 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) Dzień dobry Mam taki dziwny problem , w nowo kupionym b8 Avant roleta nie daje wpiąć się w zaczepy . gdy zapnę jednej strony to brakuje ok 5mm by zapiąć z drugiej . Wg numeru powinna pasować .. Czy to auto się rozlazło ? Ktoś wie co może być przyczyna ? ed . to numer rolety ; 8k98616916ps Edytowane 22 Maja przez MARIUSZ731
kamil17143 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Udało Cię się to naprawić? Mam ten sam problem
MARIUSZ731 Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca 6 godzin temu, kamil17143 napisał(a): Udało Cię się to naprawić? Mam ten sam problem Nie , nigdzie nie znalazłem zadnych podpowiedzi i dalej nic nie wiem 😕
mat3451_1 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Miałem ten sam problem. Chciałem dokupić roletę i żadna nie pasowała (były za krótkie). Okazało się że: siatka bagażowa ma dwa mocowania: 1. Do siedzeń 2. Do boków bagażnika ( przed roletą) Gdy siatka jest zamocowana do siedzeń to nie można ustawiać siedzeń w pionie ponieważ rozpycha boki bagażnika. Koniecznie należy przełożyć siatkę w pozycję do boków bagażnika. Naprawa: Przymocowałem kabel/linkę/sznurek do uchwytów siatki w bokach bagażnika. Napiąłem i pociągnąłem do tyłu samochodu. Dzięki temu boki bagażnika poszły do środka.
Rekomendowane odpowiedzi