Djflex20 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Siemka wszystkim. Droga kupna sprzedaży zakupiłem audi a4 b7 sedan Jest problem z pdc tylnym: Po wbiciu wstecznego nic nie slychac ( do wymiany pewnie głośniczek) w vcds mam błędy jak na załączonym zdjęciu. Czy przy uszkodzonym głośniku może być tak że odłącza cały system i stąd reszta błędów.? Głośniczek zamówiony ale przyjdzie za kilka dni. Druga sprawa to rozkodowuje mi co jakiś czas jeden pilot drugi zaś ciągle działa. Uszkodzona elektronika w środku?
Muskel1 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Jeżeli obojętnie jaki czujnik, wiązka lub głośnik mają usterkę, to cały system zostaje deaktywowany ze względów bezpieczeństwa. Masz usterkę tylnego głośniczka oraz albo czujnik albo wiązka są uszkodzone.
Djflex20 Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Masz usterkę tylnego głośniczka oraz albo czujnik albo wiązka są uszkodzone. Po wbiciu wstecznego żaden z czujników nie '' cyka '' więc pewnie nie idzie na nie zasilanie. Ogarnę najpierw głośnik może to on rozłącza wszystko na raz.
Djflex20 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Po wymianie głośniczka jest sygnał jednak błędy 01549 zostały.
rosati Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) W dniu 24.05.2024 o 15:49, Djflex20 napisał(a): Druga sprawa to rozkodowuje mi co jakiś czas jeden pilot drugi zaś ciągle działa. Uszkodzona elektronika w środku? Bateria pada. Wymień w tym, który szwankuje i problem zniknie - miałem kiedyś to samo. Edytowane 29 Maja przez rosati
Djflex20 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Godzinę temu, rosati napisał(a): Bateria pada. Wymień w tym, który szwankuje i problem zniknie - miałem kiedyś to samo. Baterie już wymieniałem i nic to nie dało
rosati Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Można jeszcze sprawdzić, czy np. w VCDSie zmieniają się wartości przy otwieraniu/zamykaniu. Być może faktycznie siada elektronika, spróbuj rozebrać i wizualnie oceń stan. Takie gdybanie Edytowane 30 Maja przez rosati
Djflex20 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja 12 godzin temu, rosati napisał(a): Można jeszcze sprawdzić, czy np. w VCDSie zmieniają się wartości przy otwieraniu/zamykaniu. Być może faktycznie siada elektronika, spróbuj rozebrać i wizualnie oceń stan. Takie gdybanie Dorobiłem nowy pilot i narazie działa. Stary potrafił 20razy otworzyć przez tydzień a potem z d*py przestawał otwierać aż nie wsadziłem go do stacyjki. 1
Djflex20 Opublikowano 1 Czerwca Autor Opublikowano 1 Czerwca Co do Pdc jeden czujnik chyba robi zwarcie (prawy środkowy.) po odłączeniu go wyskakuja błędy reszty czujników a blad 01549 znika.
Rekomendowane odpowiedzi