Fololii Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Czy ktoś z na forum posiada kompletny patent odblokowania/aktywacji google earth do Audi A4 B9 (Panorama) + VC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Mam odblokowaną. Jest to jak na dzień dzisiejszy płatna usługa. Więcej dowiesz się od kolegi @Deniro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekj32 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca @Muskel1 Sorry za off-topic. Czy wiesz może jak przy sport layout wyświetlać godzinę i inne informacje po prawej stronie obrotomierza? Tak jak na powyższym zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Ustawiasz przyciskami na kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekj32 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Być może nie do końca się zrozumieliśmy. Chodzi mi o to, żeby informacje, które standardowo są wyświetlane z lewej strony obrotomierza mogły być pokazane z prawej. Jak na zdjęciu. Z prawej jest zużycie paliwa, która normalnie jest z lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Dobrze się zrozumieliśmy. Ustawiasz lewymi przyciskami kierownicy. Najpierw wybierasz przyciskami ze strzałkami (1) zakładkę komputera pokładowego. Następnie naciskasz przycisk z prawym nawiasem (2). Pokaże Ci się okno z wskazaniem dodatkowym (u mnie Nebenanzeige), potwierdzasz przyciskiem/walcem OK (3), otworzy Ci się lista z 4 możliwościami do wyboru, ja u siebie mam wybrane średnie zużycie paliwa. Edytowane 25 Czerwca przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekj32 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Dziekuje za pomoc. Działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Cześć wszystkim Jak mogę włączyć google earth w swoim aucie 2017/2018 rocznik posiadając ważna licencję? Trzeba to jakoś odblokować czy jakaś aktualizacje robić? Pomóżcie jeśli to nie stanowi problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Jaką masz wersję MIB? Wrzuć screena z czerwonego menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października A jak się włącza te menu? Na pierwszy rzut oka patrząc po twoich screenach to wydaje się to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Jutro rano to zrobię w wkleję screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Nie jestem w stanie włączyć czerwone menu być może jest zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Coś źle robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października To albo ja jestem jakiś nie... ALBO coś jest zblokowane robię dokładnie tak jak napisałeś, wysłałeś filmik. Nie działa ani czerwone ani zielone. Muszę do kogoś podjechać bo samemu nie wiem i co chodzi. Na zapłonie zwykłym, na odpalonym, nie odrazu doczekałem z 15 minut. Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Taka dostałem odpowiedź z aso dane.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Teraz, Damianson napisał(a): Taka dostałem odpowiedź z aso dane.pdf Wg mnie mam wersję mib 2 high Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Są 2 wersje MIB High. Wrzuć zdjęcie panelu MMI. Zielone menu musi być uruchomione programem diagnostycznym aby móc je wywołać. Wrzuć zdjęcie z ustawień tak jak to poniżej, aby była widoczna wersja CLU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianson Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 20 minut temu, Damianson napisał(a): Ok tylko będę w aucie. Wg rozmowy z konsultantem od uslug cyfrowych stwierdził że mam jechać do serwisu na aktualizacje gdyż mam jakąś wersję cokolwiek by to oznaczało claster 8 a jest wersja 10. Przepraszam jeśli coś źle napisałem. Chyba zadzwonię i podjadę do wrclaguny najbliżej ze swietokrzyskiego będę mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października W pierwszej kolejności należy zidentyfikować wersję nawigacji. Jak wrzucisz zdjęcia o które prosiłem, to Ci wyjaśnię co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi