Captivity Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Witam, W mojej B9 nie mam Android Auto, wyczytałem w jednym miejscu, że konieczne jest odblokowanie Smartfon Interface, natomiast w innym miejscu dowiedziałem się, że to nie jest kwestia odblokowania czegoś, tylko trzeba dołożyć coś do jednostki metodą BGA. Jaka jest prawda? Co muszę zrobić, aby w aucie mieć Android Auto? W podłokietniku nie mam ładowarki, mam tam natomiast wejście USB-C. Wersja MMI to: MHI3_ER_AUG45S_P3248 Sterownik mediów: CL32_MIB3H_AU_ER_G455_1902711PROD-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azio Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W moim przypadku musiałem dołożyć 2x USB w podłokietniku, nowy kabel ktory trzeba było podpiąć do modułu w schowku. Wszystko wykonał mega fachowy Pan z codemyaudi.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ty masz przedlifta, a kolega ma polifta z MIB3. To wielka różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMA78 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września A jak to ogarnąć w polifcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi