CinekAwP Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Witam czy ktoś może z was montował już w Audi a4 b9 wideorejestrator 70mai omni x200 z moduł UP04 4G ? Gdzie się podpisaliście lub gdzie się wpiąć przewodami od modułu pod stałe zasilanie oraz zasilanie po stacyjce? Kiedyś pamiętam że chciałem bypass w schowku bezpieczników pod lewą nogą kierowcy ale był problem z podejściem bo inne bezpieczniki przeszkadzały albo ta fioletowa blokada blokowała wsadzenie bypass. Może macie jakiś filmik czy tam powiedzie jak można zrobić nowe wejście na bezpiecznik w wolnym miejscu i do niego się podpiąć chyba że to jakaś większa robota będzie Edytowane 5 Czerwca przez CinekAwP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinekAwP Opublikowano 13 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatick Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Też jestem ciekaw gdzie najlepiej podłaćzyć video rejestrator dodam że chce kupić Mio Mivue Smartbox III zasilacz trybu parkingowego i gdzie go bezpiecznie podłączyć ?? Edytowane 18 Czerwca przez lunatick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Sprawdzasz miernikiem które bezpieczniki są z napięciem stałym a które po stacyjce i dokładasz w puszce bezpieczników 2 bezpieczniki. Nie widzę tu żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatick Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Też tak od razu pomyślałem, mam Audi A4 B8 Lift dobrze pomodzone dużo Elektryczne sam robiłem ale myślałem z w B9 coś się pozmieniało i wolę zapytać bo "kto pyta nie błądzi" 🫡 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbdg Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca ja montowałem - bazowałem na tym filmiku - jest dobrze pokazane co i jak: jak zdjąłem górny blok lamp - to tam głęboko z przodu jest wiązka z przewodami czerwony, zółty i brązowy, mierzyłem je miernikiem i nie pamiętam który ale chyba czerwony to napięcie na stałe a żółty po odpaleniu auta. facet na filmie zamontował - chyba oryginalną kamerkę montowaną na lusterku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca To nie oryginalna kamera tylko z Aliexpress. I tak, czerwony to zacisk 30, a żółty to zacisk 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbdg Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca dzięki - a tak właśnie pomyślałem - bo nigdy nie słyszałem żeby Audi miało oryginalne kamerki. Czego to chińczyk nie wymyśli. Pytanie tylko jak z jakością obrazu takiego tworu - co do tego mam tu standardowo wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Audi ma własną kamerkę https://www.audi-zentrum-essen-shop.de/Audi-Original-Dashcam-Universal-Traffic-Recorder-2.0-Front-und-Heckkamera/4K0063511A Co do jakości kamery z Aliexpress wszystko zależy od tego jaką kupisz. Ja man z rozdzielczością 4K na podzespołach Sony i jakość nagrań jest dobra. https://a4-klub.pl/topic/471333-a4-b9-avant-30-tdi-crtc-quattro-s-line-biały-lodowiec/?do=findComment&comment=5662491 Edytowane 21 Czerwca przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burzaa Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca W dniu 5.06.2024 o 22:00, CinekAwP napisał(a): Witam czy ktoś może z was montował już w Audi a4 b9 wideorejestrator 70mai omni x200 z moduł UP04 4G ? Gdzie się podpisaliście lub gdzie się wpiąć przewodami od modułu pod stałe zasilanie oraz zasilanie po stacyjce? Kiedyś pamiętam że chciałem bypass w schowku bezpieczników pod lewą nogą kierowcy ale był problem z podejściem bo inne bezpieczniki przeszkadzały albo ta fioletowa blokada blokowała wsadzenie bypass. Może macie jakiś filmik czy tam powiedzie jak można zrobić nowe wejście na bezpiecznik w wolnym miejscu i do niego się podpiąć chyba że to jakaś większa robota będzie Hej, Montowałem sobie wczoraj moduł UP04 4G co prawda do innej kamerki (A810), ale podłączenie będzie takie samo. Wszystko podłączyłem pod bezpieczniki znajdujące się pod podstopnicą kierowcy: Stały plus 12v bierzesz z listwy „E" Plus po zapłonie z listy „D" masa jest na śrubie po prawo od bezpieczników tak trochę pod dywanikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi