wojtek2299 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Siemanko, posiadam to radio z Weefa. Chciałbym jednak je zamienić na coś nowszego, z nawigacją i Bluetooth. macie jakieś propozycje które w sumie byłyby najlepiej plug and play? Dajcie jakąś propozycję proszę 😁
P.Wiśnia Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Wybierz radio z odpowiednim rozmiarem. Quadlocka masz na pewno, po roczniku pewnie też masz ISO. Po za tym dlaczego chcesz zmieniać RNSE na jakiegoś chińczyka? Tutaj też masz nawigacje i bluetooth.
wojtek2299 Opublikowano 8 Lipca Autor Opublikowano 8 Lipca 36 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Wybierz radio z odpowiednim rozmiarem. Quadlocka masz na pewno, po roczniku pewnie też masz ISO. Po za tym dlaczego chcesz zmieniać RNSE na jakiegoś chińczyka? Tutaj też masz nawigacje i bluetooth. Wiesz co, głównie mi zależy żeby było dotykowe, plus mapa z Google mapsow. Tutaj musiałbym wgrywać na kartach SD i ją aktualizować na bieżąco. tylko nie chciałbym żeby się zacinało, bo to udręka tych androidów czasem jest
P.Wiśnia Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca 2 godziny temu, wojtek2299 napisał(a): Wiesz co, głównie mi zależy żeby było dotykowe, plus mapa z Google mapsow. Tutaj musiałbym wgrywać na kartach SD i ją aktualizować na bieżąco. tylko nie chciałbym żeby się zacinało, bo to udręka tych androidów czasem jest To przygotuj się na duży wydatek żeby kupić dobre radio.
wojtek2299 Opublikowano 8 Lipca Autor Opublikowano 8 Lipca Godzinę temu, P.Wiśnia napisał(a): To przygotuj się na duży wydatek żeby kupić dobre radio. Masz jakiś konkretny na myśli?
Alduric Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca No lepsze radio z androidem to realnie 2500 - 3000 lekką ręką.
P.Wiśnia Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Teraz, Alduric napisał(a): No lepsze radio z androidem to realnie 2500 - 3000 lekką ręką. To akurat prawda. Z tańszych to np. Pioneer SPH-DA77DAB tylko pamiętaj że rezygnujesz z kilku możliwości na rzecz nie oryginalnego radia. Ale i tak może zacinać, bo mało które poniżej 2500zł mają więcej niż 1-2GB ram. Edytowane 8 Lipca przez P.Wiśnia
Langista Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Mieć mają nawet i te za 1000, ale kompatybilności zero, dochodzi trochę zabawy żeby zagrał też tył i sub.
Lukaa5 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca do starego auta za 1000zł a nawet taniej plug'n'play do nowego 2,5/4k śmiało zmieniaj
wojtek2299 Opublikowano 9 Lipca Autor Opublikowano 9 Lipca 4 godziny temu, Lukaa5 napisał(a): do starego auta za 1000zł a nawet taniej plug'n'play do nowego 2,5/4k śmiało zmieniaj to b6 z 2002 wlasnie tysiac jeszcze moglbym dac znalazlem cos na marsdev, ale czy to warte zachodu
Lukaa5 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca 4/64 myśle że wysarczy za to powinieneś dać około 800zł
wojtek2299 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca 17 godzin temu, Lukaa5 napisał(a): 4/64 myśle że wysarczy za to powinieneś dać około 800zł Masz może do polecenia coś konkretnego? Żeby tylko nie padło po pół roku 😆
Lukaa5 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca (edytowane) nie mam oni nie brandują tego firmami. Przerabiałem już tych radji kilka . Nigdy nie padło po pół roku . Miałem też 1/16 i działał google maps , gmail, yt. Masz wątpliwości znajdz jakiegoś sprzedawce z polski , powiedz jakie masz auto. Będzie ze 200zl drożej ale pewnie szybciej i pewniej. Do twojego auta będzie zapewne ten kwadratowy lekko owalny model , oni robią to taśmowo w ustawieniach wybierasz auto i can bus pod dany model. Masz bose ? Edytowane 10 Lipca przez Lukaa5
Rekomendowane odpowiedzi